ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Η Τρικαλινή εταιρεία που με τα άριστα προϊόντα της κατακτά όλο τον κόσμο

Η είσοδος για την γνωστή και μεγάλη Τρικαλινή μπισκοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ στον 21ο αιώνα, συνοδεύεται από την παρακαταθήκη πολλών ετών αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας στην παραγωγή μπισκότων και κουλουριών.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από ένα συνοικιακό αρτοποιείο στα Τρίκαλα, όπου την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιού, διαδέχθηκε η αγάπη και το ταλέντο στην ζαχαροπλαστική, μετατρέποντας τα παραπάνω συστατικά σε επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα και μοναδικό όραμα, την δημιουργία και παραγωγή ποιοτικών, πρωτότυπων αλλά και παραδοσιακών γεύσεων σε κουλουράκια και μπισκότα, από συνταγές που μας κληροδότησαν απλόχερα οι γιαγιάδες μας!

Στη διαδρομή αυτή μέχρι σήμερα η εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ έχει εξελίξει την ποικιλία των προϊόντων της, προσθέτοντας διάφορες γεύσεις και καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης. Σήμερα η εταιρεία κατέχει μια ευρύτατη ποικιλία από 130 προϊόντα, κερδίζοντας με το σπαθί της τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων, με δυνατότητες παραγωγής ευρείας κλίμακας, πάντα τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ πιστεύουν απόλυτα στη μακρόχρονη συνεργασία με την αλυσίδα αξίας τους, δηλαδή τους αξιότιμους καταναλωτές των προϊόντων της, τους πελάτες/διανομείς, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές.

Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική νοοτροπία και την άριστη φήμη της, η εταιρεία λειτουργεί τηρώντας υψηλά πρότυπα τόσο σε όλα τα στάδια που προηγούνται ή έπονται της παραγωγής μπισκότων και κουλουριών όσο και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Την μακρόχρονη συνεργασία αυτή, η ΒΙΟΛΑΝΤΑ την εξασφαλίζει κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων, με την συνέπεια, με τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα και τη σταθερά υψηλή απόδοσή σε ό,τι κι αν παράγει.

Η δυναμική παρουσία της εταιρείας στη διεθνή αγορά και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, την κατατάσσουν ανάμεσα στις επιχειρήσεις με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα. Εκτός από την εγχώρια αγορά, τα μπισκότα της ΒΙΟΛΑΝΤΑ  διατίθενται σε περισσότερες από  40 χώρες, όπως (ενδεικτικά): Αλβανία,

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γουατεμάλα, Ηνωμένες Πολιτείες,

Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Κίνα, Καναδάς, Κύπρος, Λιβύη, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία και αρκετές άλλες.

Επιπλέον, η εταιρία έχει συνάψει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά τροφίμων.

Κεντρικά γραφεία-Εργοστάσιο: 6ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσας, Τρίκαλα τηλέφωνο επικοινωνίας  24310 43090, info@violanta.gr