Βίντεο: Υποψήφιος ευρωβουλευτής βγάζει λόγο σε άδεια πλατεία

xanthi

Απ’ όλα εκτός από κόσμο, είχε η προεκλογική εκδήλωση κόμματος στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Ο βασικός ομιλητής απευθύνεται με τη δέουσα σοβαρότητα, στο πουθενά (vid)

Σχεδόν απ’ όλα είχε η ομιλία το πρωί της Κυριακής (06/04) μελών του συνδυασμού “Ελπίδα Πολιτείας” στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
Ο εν λόγω συνδυασμός διεκδικεί την είσοδο του στην ευρωβουλή και έτσι οργάνωσε την καθιερωμένη προεκλογική του εκδήλωση, που δεν διέφερε σε τίποτα από αυτές των άλλων γνωστών και μη κομμάτων.
Στήθηκε λοιπόν, η μικροφωνική εγκατάσταση στην πλατεία της πόλης, ο βασικός ομιλητής πήρε τη θέση του και άρχισε να αναλύει και να εκθέτει την προγραμματική διακήρυξη του κόμματος. Όλα αυτά, ωστόσο, απευθυνόμενος σε…κανέναν, αφού η πλατεία ήταν άδεια από κόσμο.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους διοργανωτές, οι οποίοι συνέχισαν απτόητοι το έργο τους, αναφερόμενοι, μεταξύ άλλων, με τη δέουσα σοβαρότητα στα μνημόνια, τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών και τη Γερμανία.

Οι περαστικοί και οι ελάχιστοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις γύρω καφετέριες παρακολουθούσαν απορημένοι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από μέλος του κόμματος.
Το κόμμα πάντως, έστω και με αυτό τον τρόπο τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, καθώς μετά το πέρας της ομιλίας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πλησίασαν για να ενημερωθούν και πήραν έντυπο υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πληροφορίες από thrakitoday.com -news247.gr