Βίντεο – σοκ: 3χρονο κοριτσάκι ξυπνά την ώρα της κηδείας του!

e12713

Το κοριτσάκι φαίνεται να το βγάζει ο πατέρας του από το φέρετρο στην εκκλησία της Αουρόρα στις Φιλιππίνες και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Είχε ανακηρυχθεί νεκρή το Σάββατο, όταν οι γονείς της την πήγαν στο νοσοκομείο επειδή είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες.

Ο επιθεωρητής Χέντιλ Τέελαν δήλωσε στην εφημερίδα Philippines Star: «Εκείνη τη στιγμή, αφού την εξέτασαν στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσαν πως δεν είχε καθόλου σφυγμούς και τη χαρακτήρισαν κλινικά νεκρή το Σάββατο το πρωί στις 9 π.μ.».

Όμως, όταν ένας από τους γείτονες αφαίρεσε το καπάκι του φέρετρου για να φτιάξει τη σορό, είδε το κοριτσάκι να κουνιέται.

Ο Τεελάν πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κοριτσάκι την ώρα που το εξέτασαν οι γιατροί, αλλά πιθανότατα το παιδί ήταν σε κωματώδη κατάσταση».

Αφού την έβγαλε από το φέρετρο ο πατέρας της, της έδωσαν νερό και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο προτού επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της.

Έχουν καταγραφεί διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων που ξύπνησαν την ώρα της κηδείας τους.

Οι πενθούντε στη Ζιμπάμπουε, σκέφτηκαν πως ο Μπράιτον Ντάμα Ζάντε, 34 ετών, επέστρεψε για να τους στοιχειώσει όταν τον είδαν να κουνιέται στο φέρετρο.

Στο Λέξινγκτον των ΗΠΑ, ο Γουόλτερ Γουίλιαμ, ετοιμαζόταν να ταριχευτεί ότι ξύπνησε σε μια σακούλα για πτώματα, καθώς είχε κηρυχθεί νεκρός όταν σταμάτησε ο βηματοδότης του.

Επίσης, ο δίχρονος Κέλβιν Σάντος ξύπνησε και ζήτησε ένα ποτήρι νερό κατά τη διάρκεια της κηδείας του στο Μπελέμ της Βραζιλίας. Ωστόσο, ξάπλωσε και πάλι και επιβεβαιώθηκε πως ήταν νεκρός για δεύτερη φορά.

{youtube}01jlRChW_uM{/youtube}