Βικτώρια Μπέλλος: Ένα Τρικαλινό ταλέντο στην υποκριτική «μαγεύει» την Αγγλία και τις ΗΠΑ

Η Βικτώρια Μπέλλος είναι ένα νέο κορίτσι με καταγωγή από τα Τρίκαλα (κόρη των γνωστών Τρικαλινών Κώστα Μπέλλου και Λίλιας Γκαραγκάνη), που ασχολείται με την υποκριτική στο Λονδίνο και τις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής τα τελευταία χρόνια.

Αφότου σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, παρακολούθησε μαθήματα στην American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης και έπειτα μετακόμισε στο Λονδίνο. Στην βρετανική πρωτεύουσα λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις στο θέατρο, καθώς τον τελευταίο χρόνο κάνει το ντεμπούτο της σε διάφορες παραγωγές.

Ενδιαφέρον προκαλεί η ενασχόληση της Βικτώριας με το μπουρλέσκ, μια χοροθεατρικη μορφή τέχνης!

Η νεαρή, όμορφη και ταλαντούχα Βικτώρια μίλησε αποκλειστικά στο trikalaIN, για την καριέρα τηε, τους στόχους της στον καλλιτεχνικό χώρο και εξηγεί πως αισθάνεται για τις παραστάσεις της στα μεγαλύτερα θέατρα του Λονδίνου και της Αμερικής, αλλά και στο πως είναι να δημιουργεί και να διαπρέπει ένα ελληνόπουλο στο εξωτερικό.

Πως πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με το θέατρο και ιδιαίτερα με το μπουρλέσκ; 

Ήταν κάτι που το ήθελα πάντα, μεγάλωσα παρακολουθώντας διάφορες παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ! Η τέχνη με βοήθησε σε πολλές στιγμές της ζωής μου και με ώθησε στο να βάλω μεγαλύτερους στόχους και να πάρω δύναμη μέσα από αυτήν για να τους πραγματοποιήσω! Ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το θέατρο και το χορό στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα και έπειτα από μια οντισιόν, ήρθε η πρόταση για το burlesque και τα shows στο Sadler’s wells theatre στο Λονδίνο. Η ένταξη μου στην θεατρική αυτή ομάδα ήτανε από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί!

Υπήρχαν ερεθίσματα προς την υποκριτική από τα παιδικά σου χρόνια στην Ελλάδα;

Από μικρή είχα μια ιδιαίτερη αγάπη για το αρχαίο ελληνικό θέατρο και θαύμαζα τον τρόπο προσέγγισης χαρακτήρων από ηθοποιούς. Συμμετείχα σε παραστάσεις και θεατρικά εργαστήρια στο σχολείο καθώς και στην πορεία παρακολούθησα σεμινάρια πάνω σε μεθόδους υποκριτικής. Μετά άρχισα να ψάχνω περισσότερο στο εξωτερικό τι μπορώ να κάνω για να εξελιχθώ.

 Πως αισθάνεσαι όταν δίνεις παράσταση και μάλιστα σε ένα μεγάλο θέατρο όπως το Sadler’s Wells του Λονδίνου; 

Σίγουρα αυτό που λένε hard work pays off, ισχύει! Το συναίσθημα όταν το κοινό χειροκροτά είναι ανεπανάληπτο και μοναδικό! Νιώθω ευγνώμων για την ομάδα μου στο θέατρο όπως και για τους ανθρώπους που βοηθάνε στην προετοιμασία των παραστάσεων! Απαιτείται ομαδική δουλειά από πολλούς ανθρώπους για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου Show!

Είσαι ευχαριστημένη με την ζωή στο Λονδίνο; Υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης στον καλλιτεχνικό χώρο;

Σαφώς, δυνατότητες υπάρχουν αρκεί κάποιος να το κυνηγά και να το θέλει! Και ναι φυσικά είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή στο Λονδίνο! Είναι μια πόλη που προσφέρει τα πάντα και οποίος είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει μπορεί να «κερδίσει» πολλά!

Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος/βήμα; 

Αυτή τη στιγμή δουλεύω για διάφορα Projects σε Ηνωμένο βασίλειο και Η.Π.Α και θα είμαι χαρούμενη να μιλήσω περαιτέρω γι’ αυτά όταν ολοκληρωθούν.