Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Συνολική ποινή κάθειρξης 29 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 43χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ μετά την ετυμηγορία οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέσθηκαν στην Ημαθία, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος μαζί με την τότε σύντροφό του και τα τρία παιδιά της. Το κατηγορητήριο περιγράφει δύο περιπτώσεις βιασμού, η πρώτη την άνοιξη του 2011 και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2013, όταν το θύμα ήταν 9 και 11 ετών, αντίστοιχα.

Όταν τα επόμενα χρόνια, τα τρία ανήλικα παιδιά βρέθηκαν στη φροντίδα δομής φιλοξενίας για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, κατόπιν σχετικών καταγγελιών, το κοριτσάκι βρήκε το θάρρος και περιέγραψε λεπτομερώς στους κοινωνικούς λειτουργούς το δράμα του.

Απολογούμενος ο 43χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείσθηκε από τους ισχυρισμούς του και τον έστειλε στη φυλακή.

www.efsyn.gr