Βγήκαν τα μαχαίρια! – Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα

kor005708

Χωρίς έλεος χτύπησαν τέσσερις άνδρες έναν 30χρονο στην παραλία Αλμυρής στην Κόρινθο επειδή έκανε παρατήρηση στον έναν εξ αυτών για την θορυβώδη εξάτμιση της μοτοσικλέτας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος από χτύπημα στην καρωτίδα.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος τραυματίας έκανε παρατήρηση σε μοτοσικλετιστή που περνούσε από την πολυσύχναστη παραλία της Αλμυρής με πειραγμένη – και θορυβώδη – εξάτμιση. Αρχικά του ζήτησε ευγενικά να μην περάσει ξανά από εκεί γιατί ενοχλεί τον κόσμο.

Ωστόσο, ο μοτοσικλετιστής τον αγνόησε και ξαναπέρασε προκλητικά έξω από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν το θύμα. Ο άτυχος άνδρας τον απείλησε ότι την επόμενη φορά θα του πετάξει κάδο σκουπιδιών.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας αποχώρησε αλλά επέστρεψε πεζή παρέα με άλλους τρεις φίλους του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τέσσερις νεαροί κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το θύμα κι άρχισαν να του φωνάζουν και να τον χτυπούν. Το θύμα από κάποιο χτύπημα έπεσε στο έδαφος γεμάτο αίματα. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι δέχθηκε χτύπημα στην καρωτίδα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ωστόσο η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και για το λόγο αυτό γίνεται διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αττικής.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο από τους τέσσερις νεαρούς – ανάμεσά τους και ο οδηγός της μοτοσικλέτας – έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

iefimerida.gr