Μιαίνουμε αισίως σε προεκλογική περίοδο και λογικό είναι στις συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια, οι εκλογές σε κεντρικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των συνομιλητών.
Ένα τέτοιο πολιτικό πηγαδάκι «συνέλαβε» ο φακός του trikalaIN.gr στη πλατεία Δεσποτικού, αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμά Χαχάμη, τον Πρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Τρικάλων Γιώργο Ανδριόπουλο, τον συνταξιούχο αστυνομικό Κώστα Καλαμπόκα και τον επίτιμο Πρόεδρο του ΣΙΣΕΑΜΗ Βαγγέλη Τζάνη.
Όσο κι αν τα μέλη της παρέας προσπαθούσαν να…ψήσουν τον Χαχάμη να πάει με τον Παπαστεργίου, γιατί θα είναι και πάλι αυτός ο επόμενος Δήμαρχος Τρικάλων, ο λακωνικός Χαχάμης με καρτερικότητα απαντούσε πως «Ακόμη το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Θα δείτε εν καιρώ τον υποψήφιο Δήμαρχο και θα τρίβετε όλοι τα μάτια σας!».
Ρε μπας και βγει αληθινός; Θου Κύριε…
