Βγαίνει δυναμικά μπροστά ο Χάϊδος με προεκλογικές εξορμήσεις στα χωριά του νομού

«Μυρίζει» έντονα εκλογές το τελευταίο διάστημα, ενώ η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Τα σενάρια που θέλουν κάλπες μέσα στο φθινόπωρο, κερδίζουν διαρκώς έδαφος.

Μέσα σ΄αυτή την λογική κινείται και ο εν δυνάμει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάϊδος, που έχει αρχίσει ήδη τις προεκλογικές του επισκέψεις στην Τρικαλινή ύπαιθρο.

Από τις συναντήσεις του με κατοίκους των χωριών, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που κατέγραψε ο Χάϊδος, είναι τα μεγάλα και ασύμφορα κοστολόγια παραγωγής για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο του νομού. Λιπάσματα και αγροτικά εφόδια από τη μια και τροφές των ζώων για τα κοπάδια από την άλλη, συγκροτούν πια ένα εκρηκτικό μείγμα και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν τους παραγωγούς στην εγκατάλειψη του επαγγέλματος, μη μπορώντας να ανταποκριθούν στα έξοδα και τις απαιτήσεις.

Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Χάϊδος «Η ύπαιθρος και ο αγροτικός τομέας εκπέμπουν σήμα κινδύνου και η αδυναμία της κυβέρνησης να ενσκήψει πάνω στα προβλήματα τους θα αποβεί μοιραία…».