Βετεράνοι ΕΛΛΑΔΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων

132197886264_mrg

Στα Τρίκαλα χτυπάει αυτό το Σαββατοκύριακο η καρδιά του μπάσκετ, καθώς θα διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ωστόσο τα ονόματα και μόνο που θα βρεθούν στο παρκέ του Δημοτικού Γυμναστηρίου της πόλης προκαλούν… ρίγος. Οι βετεράνοι της Ελλάδος υποδέχονται τους βετεράνους της Μπαρτσελόνα, σε έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και η ομάδα μπάσκετ της Πράσινης Γωνιάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7 μ.μ. του Σαββάτου και στο περιθώριο αυτού θα τιμηθούν παλιές δόξες του αθλήματος, η διοίκηση της Πράσινης Γωνιάς και οι παίκτριες του γυναικείου τμήματος που κατάφεραν να πετύχουν την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία φέτος.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα φτάνει την Παρασκευή στα Τρίκαλα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΝΤΙ», ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν ξεναγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής μας. Επικεφαλής της αποστολής της Μπαρστελόνα ο προπονητής-θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ Αϊτο Ρενέσες, ενώ τη φανέλα της Ισπανικής ομάδας θα φορέσουν το Σάββατο μεγάλες δόξες του παρελθόντος όπως οι Μαρτίνεθ, Εστεγιέρ, Κίκε Αντρέου κ.α.. Από τους Έλληνες διεθνείς το παρών μεταξύ άλλων θα δώσουν οι Ρεντζιάς, Σιγάλας, Κορωνιός, Λιαδέλης, Γιαννούλης κ.α.. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κορυφαίοι Έλληνες ρέφερι Ν. Πιτσίλκας, Ν. Ζαβλανός και Κ. Κορομηλάς και τιμής ένεκεν ο παλιός Τρικαλινός διαιτητής Ν. Χλωρός.

Ήδη προπωλούνται εισιτήρια του αγώνα (τιμή 5 Ευρώ) σε κεντρικά σημεία της πόλης και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Αναλυτικά τα σημεία πώλησης:

-Ειδικό σταντ στην αρχή της Ασκληπιού.

-Γραφείο 106 στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

-Ψιλικά-εφημερίδες Κωσταρέλος Θωμάς, Αγία Μονή

-Ψιλικά-εφημερίδες Τσιγαρίδας Ηλίας, οδός Μετεώρων.

-Ψιλικά-εφημερίδες Λασπάς Νίκος, οδός Κολοκοτρώνη.

-Ψιλικά-εφημερίδες «Ο Τύπος», κεντρική πλατεία.

-Κυλικείο Δημοτικού Γυμναστηρίου Τρικάλων.