«Βέλη» Οικονόμου κατά Μητσοτάκη- Κεφαλογιάννη για την αμαρτωλή υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που έφερε σωρεία παραιτήσεων στην κυβέρνηση, αποτυπώνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ  στα Τρίκαλα Γιώργος Οικονόμου μέσω μιας ανάρτησης  που δημοσίευσε στα social media.

Αναλυτικά αναφέρει:

Κρίμα που ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα έξη χρόνια που κυβερνά.

Κρίμα όμως και για τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη που δεν γνώριζε ούτε ότι ο διευθυντής του γραφείου του και στενότατος συγγενής του τηλεφωνούσε από το γραφείο του στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και συνωμοτούσαν προκειμένου να ματαιώσουν ελέγχους, φτάνοντας στο σημείο να σκέφτονται να προφασιστούν ανύπαρκτη επιδημία στον ζωικό πληθυσμό, έχοντας, όπως φαίνεται από τις συνομιλίες, πλήρη γνώση των παρανομιών σχετικά με τις επιδοτήσεις.

Και το καταπληκτικό είναι ότι ακόμη και μετά την δημοσιοποίηση των συνομιλιών δεν το έχει μάθει! Ούτε αυτός, που δεν έκανε καν ένα σχόλιο, ούτε ο πρωθυπουργός που έδιωξε υφυπουργούς για πολύ ελαφρύτερα πράγματα αλλά αυτόν τον κρατάει.

Κρίμα για όλους.