Βασίλης Παππάς: Ποιος έχασε την «τσίπα»? ο Πλεύρης !

Προφανώς, όπου γάμος και χαρά, οι πολιτικοί πρώτοι. Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ένα εγκωμιαστικό άρθρο που ξεκινούσε με τη φράση «με οδηγό τον Γιάννη»!

Με βαριά καρδιά ο υπουργός Θ. Πλεύρης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από του Μαξίμου.

«Πρόεδρε καλημέρα, σας ακούω».

«Θάνο καλημέρα, έχουμε θέμα μεγάλο και πρέπει να το λύσεις».

«τι είναι Πρόεδρε? Μήπως δεν τα πάω καλά ως υπουργός Μετανάστευσης , λαθρομετανάστευσης και  Ασύλου? Κάνω το κατά δύναμη».

«Θάνο μου, αλλού είναι το θέμα και πρέπει να το μαζέψουμε. Και συ είσαι ο κατάλληλος. Που να τρέχει τώρα ο τσεκουράτος Βορίδης, έχει τα δικά του με τον ΟΠΕΚΕΠΕ».

«Πρόεδρε, εκεί στα Χανιά, που ήλθαν άλλοι 350 λαθρομετανάστες, τους έβαλα σε χώρο μαζί με άλλους 700, και έχουν δει τα πάντα. Δεν έχουν και νερό, και τώρα σχεδιάζω να τους κόψω σιγά σιγά και τις μερίδες φαγητού. Θα πεταχτούν από τη δομή και θα επιστρέψουν κολυμπώντας στη Λιβύη».

«Θάνο σύνελθε. Δεν μιλάμε γι αυτούς. Αν δεν τους πνίξουμε, θα στους στείλουμε πίσω στον Χαφτάρ. Αλλού είναι το θέμα. Το θέμα είναι το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής στο μπάσκετ».

«Ναι Πρόεδρε. Μας απέκλεισαν οι μαμουλούκοι, τους θυμάμαι όταν με τη Χρυσή Αυγή συμπορευόμασταν για τα Ίμια. Τώρα θα είχαμε τουλάχιστον το ασημένιο. Να μην τα βάλουμε και με τους Γερμανούς, πού τόσο τους αγαπά (τους ναζί) , ο πατέρας μου».

«Ρε Θάνο, για τους αδελφούς Αντετοκούμπο  σου μιλώ, επιτέλους ξύπνα».

«Σας ακούω Πρόεδρε. Τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω».

«Μας ξέφυγαν εκεί στη Θήβα, που πουλούσαν φρούτα στη λαϊκή με τη μάνα τους, είχαμε και κάποιους ανθέλληνες στην ομοσπονδία μπάσκετ που τους πήραν και τους προώθησαν, και είναι και τρεις πανάθεμά τους, δεν μας ρώτησε και ο Σπανούλης, τι τους φέραμε εδώ, άκου έλληνες, δεν τους αφήναμε στο NBA , όλο και κάτι θα σκαρφιζόταν ο Τραμπ-ούκος, και θα τους έστελνε στη  Νιγηρία».

«Τώρα είναι αργά πρόεδρε, και κάνουν και κάτι δηλώσεις για την Ελλάδα, άντε να τους μαζέψεις. Αυτοί τελικά με μαύρο DNA είναι πιο έλληνες από τους δικούς μας που διαδηλώνουν με τις περικεφαλαίες» .

«΄Ακου λοιπόν, χρειάζεται να κάνεις μια δήλωση για την Γιάννη ειδικά. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο. Μετά θα ξεχαστούν όλα. Ά έχουμε και άλλο πρόβλημα. Ο Καραλής, άκου 6 μέτρα?!»

«Ναι Πρόεδρε, να προλάβω να κάνω μια δήλωση εκ μέρους της κυβέρνησης πριν τον Γεωργιάδη που Ακενοτούμπο τους ανεβάζει Ακενοτούμπο τους κατεβάζει».

«Ακριβώς, να προλάβουμε και τον υπουργό τύπου, τον Μαρινάκη, αυτός ας λέει τα δικά του, ποιος τον προσέχει , ενώ εσύ που θα κάνεις τη δήλωση, ως υπουργός αντι-μεταναστευτικής πολιτικής, έχει άλλη βαρύτητα».

«Πρόεδρε, πάνω από όλα η παράταξη, και εσύ προσωπικά. Να μου παίρνουν μέρες και να σας δίνουν χρόνια. Θα πιώ ένα λεξοτανύλ και θα την κάνω αυτή τη γ@μ@μένη τη δήλωση ευχαριστώντας τους λαθρομετανάστες , συγνώμη λόγω δουλειάς μου ξέφυγε, ευχαριστώντας τους Αντετοκούμπο». Παύση….

«Πρόεδρε, με αυτόν τον Καραλή, θα κάνουμε κάτι? Με τον άλλο τον γεωργιανό Σαμοντούροβ? Μας πήραν φαλάγγι, να είχαμε και τη Χρυσή Αυγή, θα έβαζε μια τάξη. Βέβαια βγάλαμε τον Μιχαλολιάκο κάτι θα γίνει»!

«Θάνο, πολλά λές, τρέξε για τη δήλωση και μετά τράβα Χανιά, να τους γυρίσεις πίσω».

«Ναι Πρόεδρε, τρέχω»! και κάθιδρος καλεί τη γραμματέα του για τη δήλωση, καθώς φεύγει για Χανιά

–        Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί …-

Βασίλειος Παππάς