Βασίλης Καραμπούλας: Από την εστίαση στην κτηνοτροφία στα ορεινά των Τρικάλων | Συνέντευξη

Καραμπούλας μοιράζεται την απόφασή του να αφήσει την αστική ζωή και να στραφεί στην κτηνοτροφία στα ορεινά των Τρικάλων. Παράλληλα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, διατηρώντας μια παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα στο Περτούλι.

Ο κ. Καραμπούλας αναφέρεται στις δυσκολίες αλλά και τις ικανοποιήσεις του επαγγέλματος του κτηνοτρόφου, καθώς και στην αυξημένη κίνηση στα ορεινά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Επίσης, σχολιάζει το έντονο μποτιλιάρισμα που προκάλεσε συζητήσεις, δίνοντας τη δική του οπτική για την ανάπτυξη της περιοχής.