Βασιλική Γκουγκουστάμου: «Με τον Δημότη, πλέον στο επίκεντρο»

Η Βασιλική Γκουγκουστάμου (κόρη του πολύπειρου αυτοδιοίκητου Ζήση Γκουγκουστάμο), υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Τρίκαλα τόπος να ζούμε» και επικεφαλής τον Γιώργο Ηλιάδη, αποτελεί μια εξαιρετική υποψηφιότητα για τον δήμο της πόλης μας.
Καταρτισμένη επιστήμονας, με αναπτυγμένη ενσυναίσθηση, θέτει σε όλες τις τοποθετήσεις της την αναγκαιότητα να τεθούν στις άμεσες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής τα ζήτημα της πρόνοιας και κοινωνικών δομών.
Ακούει προσεκτικά τις ανησυχίες και τις ανάγκες των συμπολιτών της και προτείνει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις. Η διαφάνεια, η λογοδοσία, και ο σεβασμός προς κάθε πολίτη αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες για εκείνη.
Μια υποψηφιότητα με το δικό της διακριτό στίγμα για ουσιαστική ανανέωση και επαναπροταιροποιηση των στόχων του Δήμου, με τον Δημότη πλέον στο επίκεντρο.
Η υποψηφιότητά της αντιπροσωπεύει τη δέσμευση για ένα ανθρώπινο και επί της ουσίας σύγχρονο και εξωστρεφή Δήμο, που προσαρμόζεται και ανταποκρίνεται στα επίκαιρα αιτήματα των δημοτών.