Βασίλειος Ρογοκένης: Όταν οι γητευτές των ανθρώπων άρχουν…

Η ώρα της αληθινής έρευνας: Η μάγισσα, η επιστήμη, ο νόμος και η θεολογία

Η κάθε σουσουράδα και ο κάθε τύπος, δέχονται να γίνουν ξευτίλα για μια χούφτα δολάρια. Κολλητική πανούργα πατέντα, και κολλητική διότι συναντά ή την συναντούν οι παραδομένοι στην αμάθεια από τους βαριεστημένους πνευματικούς φορείς, και βαριεστημένους διότι εμποδίζονται από κάθε αξία και την μάχονται. Και έτσι δημιούργησαν μαθητευόμενους που διαιωνίζουν την καταδίωξη των αξιών.

Μαθητευόμενοι χωρίς αξίες, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι συντηρούν στην εξουσία τους καταστροφείς του πλανήτη, και ούτε αντιλαμβάνονται ότι αυτό επιβάλλεται, επιβάλλεται από τη συνεργασία της παγκόσμιας Πολιτείας με το παγκόσμιο Ιερατείο και μέσω αυτής της συνεργασίας δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται καινούριοι πνευματοφόροι άνδρες, οι οποίοι δεν τόλμησαν εν ζωή, ούτε τολμούν μέσω των διαδόχων των (βλέπετε σύγχρονες αγιοποιήσεις και των διαδόχων των, διαδόχων των σύγχρονων αγιοποιήσεων) οι οποίοι κάνοντας υπακοή στους σύγχρονους αγίους δεν τολμούν να πουν μία κουβέντα εναντίον του παγκόσμιου Ιερατείου, του υποτεταγμένου στα εκάστοτε Κοινοβούλια και αρκούνται να ρίχνουν όλη την ευθύνη (καθ’ υπόδειξη των σύγχρονων αγιοποιημένων) στην κάθε Πολιτεία, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο του παγκόσμιου Ιερατείου με το σύγχρονο ευαγγέλιο, το καταρτισθέν από την επιστημονική άγνοια, και άγνοια διότι αν γνώριζε, δεν θα δημιουργούσε τον κορωνοϊό και τώρα να ψάχνει στα τυφλά για εμβόλιο.

Πανουργία, η οποία αποσκοπεί στη διαιώνιση της χειραφέτησης του ποιμνίου διότι αυτό (το Ιερατείο) αφού δεν κατηγορείται από κανέναν είναι αθώο στη συνείδηση της αμάθειας. Και τι απεκρύβει στους αμαθείς και δεν νοιώθουν τύψεις: Πορεύου και από του νυν μηκέτι αμάρτανε. Πορεύου και μη συναναστρέφεσαι πάλι με αυτούς που περιφρόνησαν και αμφισβητούν τον Δημιουργό σου και Συντηρητή σου, κατά Ιωάννην 8:11-12.

Παρατηρείται ακόμη όπως οι σύγχρονοι άγιοι, οι φίλοι του κόσμου, αναμείχθηκαν με τους παλαιούς αγίους, τους εχθρούς του κόσμου, έτσι και τους ήρωες που θυσιάσθηκαν για να ελευθερώσουν την ιερή φυλή των Ελλήνων προς παγκόσμιο όφελος, φοβάμαι ότι θα τους αναμείξουν με σύγχρονες πολιτικές μορφές και σύγχρονους φίλους των πολιτών, τους συνδικαλιστές. Ανοησία διότι, κανείς δεν ξεγέλασε ούτε μπορεί να ξεγελάσει την ιστορία, και αυτό το έχουν κρύψει από τους μαθητευόμενους για να είναι μόνιμα εύκολη λεία της κάθε επιτυχημένης σουσουράδας και τυπά (ραδιούργα συνεργασία; Βλέπετε ένα εκατομμύριο- δύο εκατομμύρια- πεντακόσιες χιλιάδες ακόλουθοι σε κάθε τοίχο κάθε επιτυχημένης σουσουράδας).

Και μετά από αυτό, φρίττουν εκπλησσόμενοι οι πρόγονοι του ιερού γένους, οι οποίοι πρώτοι ανακάλυψαν το πνεύμα και τις αξίες του και τις δώρισαν στα έθνη, φρίττουν για την προδοσία των σύγχρονων Ελλήνων, την προδοσία των αξιών, αξιών κατοχυρωμένων ως διατηρητέων στο Ελληνικό σύνταγμα. Και ιερό γένος διότι, στα χώματά του κείνται μνήματα Αγίων και Ηρώων που θυσιάσθηκαν στα πεδία των μαχών αντιστεκόμενοι για τη διατήρηση του παγκόσμιου πολιτισμού. Και οι ηττημένοι στα πεδία των μαχών, ηττημένοι κατ’ επανάληψη, σοφίστηκαν απελπισμένοι από αυτήν την θυσία να οργανώσουν μετά από αλλεπάλληλες διακυμάνσεις, την ανάπαυλα της θυσίας: Παρατήστε για λίγο τον αγώνα, θα είναι καλύτερα. Και ξεχύθηκε η σοφιστεία συνοδευόμενη με δύο χούφτες δολάρια για να προσελκύσει την ηγεσία και το ιερατείο των Ελλήνων (τα δύο ντροπαλά φιλαράκια).

Ως γνωστό, η Πολιτεία και η Εκκλησία έχουν άμεση πρόσβαση στο Εκλογικό σώμα, το οποίο είναι και Ορθόδοξο ποίμνιο. Αυτοί οι δύο πνευματικοί φορείς (σοφίστηκαν) πρέπει να αρχίσουν να συμπορεύονται. Το μήνυμα προς το εκλογικό σώμα και ορθόδοξο ποίμνιο άρχισε να δείχνει την επιτυχημένη Δύση, αυτό σημαίνει ότι κακώς οι πρόγονοί μας θυσιάσθηκαν, πρέπει να τους αντιγράψουμε, και το σώμα ξεχάσθηκε αντιγράφοντας τους βαρβάρους. Την οριακή πανούργα χλιδή των βαρβάρων, μία αντιγραφή που σε έσπρωχνε στον πανούργο φόνο, φόνο με αριθμό κυκλοφορίας και εγκρίσεως, νόμιμος φόνος τον οποίον τα δύο ντροπαλά φιλαράκια μέχρι σήμερα δεν μέμφονται, διότι κατοχυρώθη ο φόνος ως παγκόσμιο κοινωνικό έθιμο. Σε σκοτώνω πανούργα (έμμεσα) με μαρούλι -με σκοτώνεις με ροδάκινο, σε σκοτώνω με κοτόπουλο – με σκοτώνεις με ψάρι ιχθυοτροφείου, και ουδείς αντελήφθη παγκοσμίως ότι αυτός ο νόμιμος φόνος δολοφονεί νόμιμα και την άμυνα του οργανισμού. Και παράλληλα, ουδείς από τους Δυτικούς αντελήφθη το σιωπηρό κακούργημα, την διαφήμιση της Δύσης, η οποία στην προσπάθειά της να αναμείξει την θυσία με την φυγοπονία, αυτοκτόνησε.

Και ήλθε η ώρα της πληρωμής για την εγκατάλειψη των αξιών, του ήθους. Η άγνοια των ειδικών της Δύσης δημιούργησε τον κορωνοϊό, όπως το περιγράφει η Αποκάλυψη 8:6-8. Ψύξη, φωτιά, ανακατεμένα με αίμα, μολυσμένο αίμα, δημιούργημα του επιστημονικού σατανισμού, το αίμα της ασέβειας, το αίμα της πανουργίας την οποίαν επισημαίνει ο Πλάτων μεμφόμενος κάθε ανήθικη επιστήμη.

Ποιος γνώριζε για την μόλυνση του αίματος, μόλυνση χωρίς ίχνη (ανεξιχνίαστη), και οδήγησε τους ανήθικους Δυτικούς να το τολμήσουν; Μόνο αυτός που κατέκτησε το ανθρώπινο αυτεξούσιο, μπορεί να το γνωρίζει. Ο άρχων της βιολογικής αντιστροφής τούς καθοδήγησε για την μόνιμη αναπαραγωγή του μολυσμένου αίματος. Ο άρχων της βιολογικής αντιστροφής, όπως τον καταγγέλλει ο Υιός της βροντής στο κατά Ιωάννην 8:44-45, ότι εκείνος ο κατακτητής του ανθρωπίνου αυτεξούσιου από την αρχή, δολοφόνος είναι, στην αλήθεια δεν μπορεί να μείνει, ψεύδεται και εξαπατά τους ανθρώπους. Αυτός καθοδήγησε τους ανήθικους του Πλάτωνα να αναμείξουν ανθρώπινο γονίδιο με ζωικό. Και τώρα, ποιος θα ξεπλύνει την λιπώδη ουσία που παρήχθη από την άγνοια των ανήθικων στα βιολογικά-γενετικά εργαστήρια;

Αυτή η λιπώδης ουσία, κύριοι ανήθικοι, μπορεί να δημιουργηθεί και με φυσική ανάμειξη (σεξ) μεταξύ ανθρώπου και ζώου, ζώου που είχε γενετική συμβατότητα με τον άνθρωπο ή θα τύχει γενετικής συμβατότητας (το θα τύχει, σχετίζεται με τα αλληλόμορφα γονίδια). Αυτό που συνέβη πριν τον Κατακλυσμό και πριν τα Σόδομα και Γόμορρα, και επενέβη η Θεία Πανσοφία για να ξεπλύνει την λιπώδη ουσία, με τον κατακλυσμό και να απολυμάνει την ίδια ουσία με φωτιά και θειάφι στα Σόδομα και Γόμορρα. Λιπώδη ουσία την οποίαν η άμυνα του ανθρωπίνου οργανισμού, από εγκεφαλική νόηση, αποφεύγει να αντιμετωπίσει διότι γνωρίζει ότι θα δημιουργηθούν άλλες βλάβες που θα εκτελέσουν στην ψύχρα το βιολογικό μέρος, δηλαδή εμφυτεύσατε στον ανθρώπινο οργανισμό από άγνοια, την μαγική ουσία την οποίαν από γνώση αποφεύγει η άμυνα του οργανισμού (σημειωτέον ότι η άμυνα του βιολογικού μέρους τότε, στον κατακλυσμό και στα Σόδομα, είχε μεγαλύτερη ευχέρεια αντιμετώπισης διότι απουσίαζε η νόμιμη μόλυνση και το στρες).

Έτσι ενεργοποιείται η μαύρη μαγεία, κύριοι επιστήμονες και κύριοι δικαστές, και δεν μπορείτε να καταδικάσετε καμία μάγισσα, διότι αυτή διαθέτει περισσότερη γνώση και είναι αόρατη. Η μάγισσα, καθ’ υπόδειξη του άρχοντος της βιολογικής αντιστροφής, δημιουργεί μία ουσία με την  οποίαν φέρνει σε επαφή το θύμα, μέσω αφής ή γεύσης, ανεξιχνίαστη ουσία επιστημονικώς και νομικώς με αποτέλεσμα να εμπαίζεται ο καταγγέλλων την μαγεία και από τους επιστήμονες και από τους νομικούς. (Εδώ κύριοι, λείπει το βιβλίο της Κοσμογονίας του Αρείου Πάγου, το εγκλωβισμένο στο Βατικανό από τον ηγέτη εκατομμυρίων Χριστιανών). Ο εγκέφαλος ως νοήμων γνωρίζει ότι δεν πρέπει να επεξεργαστεί την ουσία αμυνόμενος, και για να το επιτύχει αυτό, μειώνει την εκπομπή της πνευματικής ακτινοβολίας, τα κύτταρα του οργανισμού δεν φορτίζονται επαρκώς για να απομονωθεί από ενέργεια η κλέφτρα αντεστραμμένη βιολογική ουσία (εδώ αρχίζει ο επιστημονικός εντοπισμός της μάγισσας), με την ελπίδα να απαλλαγεί ο οργανισμός από την ουσία της μάγισσας για να ενεργοποιηθεί πάλι η άμυνα (βλέπετε πώς ερμηνεύεται, έτσι ερμηνεύεται ότι ο Ναζωραίος παραμέρισε τα μάγια). Γι’ αυτό έχουμε ανεξιχνίαστους θανάτους χωρίς παθολογικά αίτια, θανάτους από ξεψύχισμα πνευματικής ενέργειας.(Εδώ έχει προηγηθεί μέσω απιστίας, η απομάκρυνση ή ο εμπαιγμός του ανθρώπου προς τον Θεό για να μείνει αβοήθητος ενώπιον του αόρατου δολοφόνου ο άνθρωπος). Κάτι παρόμοιο που διαπιστώνεται με τον κορωνοϊό, και εδώ σας προτείνω να προσέξετε το παρατηρήσιμο, την πιο άνετη συμπεριφορά αντιμετώπισης του ιού από τον γυναικείο οργανισμό, διότι το ανοσοποιητικό σύστημα της γυναικός είναι κατά πολύ πιο άνετο στην αντιμετώπιση, του ανδρός.

Πώς ξεπλένεται η λιπώδης ουσία που μόλυνε το αίμα; Την στιγμή της μεταφοράς του RNA, μεταφορά του αόρατου πρωτογενούς υλικού από το οποίο δημιουργούνται πρωτεΐνες, αόρατο πρωτογενές υλικό από το δημιουργικό κενό του κυττάρου που μόνο το RNA εντοπίζει και το επεξεργάζεται και το μεταφέρει προς την είσοδο του αίματος μέσω ωσμώσεως. Η ανάμειξη ενδοκυτάριου υγρού με το εξωκυττάριο υγρό, ανάμειξη εξωκυττάριου υγρού ανάμεσα των κυττάρων και των ιστών μέσω ωσμώσεως. Ανάμειξη των  υγρών, η οποία καταλήγει μέσω των ανοιγμάτων του λεμφικού τριχοειδούς στο αίμα. Πόσος χρόνος, κατά την γνώμη σας, θα πάρει να περάσει η λιπώδης ουσία μέσω αυτής της διαδικασίας στο αίμα; Εκείνη ακριβώς την στιγμή, η λιπώδης ουσία ανοίγει την κερκόπορτα του κυττάρου (διότι η άμυνα είναι νοήμων, όπως το αναφέραμε και αποφεύγει την άμυνα για το χειρότερο. Τα φαγοκύτταρα-τα λευκά αιμοσφαίρια- δεν πρέπει να εγκολπώσουν τον ιό, διότι διαθέτει την λιπώδη ουσία, η οποία αναδιοργανώνεται κλέβοντας, ερχόμενη σε άμεση επαφή με την αόρατη Νοήμονα Ενέργεια, Ενέργεια. Και ούτε τα κατεστραμμένα κύτταρα του ιού μπορεί η διαδικασία της φαγοκυττάρωσης να αποβάλλει διότι η λιπώδης ουσία παραμένει και επί των κατεστραμμένων κυττάρων του ιού. Φανταστείτε, το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, το αποτελούμενο από νεκρά ανθρώπινα κύτταρα, αναμεμειγμένο με την λιπώδη ουσία, τότε η κερκόπορτα της εξωτερικής άμυνας θα είναι μόνιμα ανοικτή. Εδώ, η πανουργία της βιολογικής αντιστροφής σάς οδηγεί, είσθε από άγνοια σύμμαχοι της μαγείας). Και το παιχνίδι της βιολογικής αντιστροφής παίζει τον ρόλο του. Και τι θα συμβεί αν αυτή η λιπώδης ουσία μεταβιβαστεί στο έδαφος; Αυτό το περιγράφει στην Αποκάλυψη η σωτήρια πληροφορία, σωτήρια αν επιστρέψουμε στην επαναφορά της διατροφικής ποιότητας η οποία θα υπερ-ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού (θα την υπερ-ενισχύσει διότι το ανοσοποιητικό επί σειρά ετών βαλλόμενο έχει αναπτύξει μεγαλύτερη ανοσοποιητική ικανότητα και αντισώματα, και αν του αφαιρέσουμε το νόμιμο στρες και την μόλυνση, θα πετάει. Και αυτό είναι ένας άλλος φόβος των παγκοσμιοποιητών διότι τέρμα η βρώμικη κονόμα από τις θεραπείες. Έτσι θα ξεπλυθεί βαθμηδόν η λιπώδης ουσία, και μετά θα προλαβαίνει σφαιρικά τις κακώσεις η άμυνα του οργανισμού. (Εδώ γίνεται κατανοητό, τι σημαίνει μετάνοια επιστημονικώς. Η άγνοιά σας δεν δύναται να κατανοήσει ότι αν η άμυνα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σφαιρικά, κάτι πρέπει να της ξεφύγει και από νόηση αφήνει να της ξεφύγει η βλάβη με περισσότερη διάρκεια, βλέπετε καρκίνο).

Και γιατί ουδείς μέσα στα 7,5 δις του πλανήτη δεν ασχολείται με αυτόν τον κόπο, τον σωστικό κόπο της επαναφοράς της ποιότητας; (Η οποία παραπέμπει στην μετάνοια). Διότι ο κατευθυνόμενος επιστημονικός σατανισμός για να είναι ασφαλής για τον όλεθρο, πριν τον όλεθρο δημιούργησε την αχαρακτήριστη νόσο των εθνών, το αισθηματικό και συναισθηματικό άδειασμα (άδειασμα, ο δολοφόνος της ποιότητας γενικά). Χωρίς συναίσθημα ή με μισο-άδειο το συναίσθημα, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ζόμπι. (Και γι’ αυτό είναι δύσκολο να μετανοήσουν, αυτό που βιώνουμε σήμερα). Και τώρα ήλθε η ώρα τα ζόμπι να γίνουν πειραματόζωα, και ό,τι προκύψει, αρκεί να παραμείνει η νόμιμη μόλυνση και το στρες που βαστά εγκλωβισμένη την άμυνα του βιολογικού μέρους, διότι από την νόμιμη μόλυνση και το στρες οι δέκα οικογένειες με τους τριάντα-έξι αόρατους σοφούς-εχθρούς του Ισραήλ θησαυρίζουν. (Σ’ αυτό θα επιστρέψω, σε άλλο έντυπο, για να ξεμπερδέψω τους τριάντα-έξι αόρατους, αυτοί έχουν μπερδέψει τι είναι ο Μεσσίας. Ο αληθινός Μεσσίας είναι η 12η εντολή και ο ψεύτικος μεσσίας είναι ο αντίχριστος. Εκεί υπάρχει μπέρδεμα που δεν μπορούν να το ξεμπλέξουν διότι κάποιοι την Τορά, την έχουν απομονώσει από τον Ησαΐα και τον Ιερεμία. Αλλά αφού δεν μιλούν οι ραββίνοι, θα το ξεμπερδέψω το θέμα. Η 12η εντολή δείχνει τον αληθινό Μεσσία).

Τι γνωρίζει ο καθοδηγητής του επιστημονικού σατανισμού και το κρύβει από τον ανθρώπινο εωσφορισμό, τον δημιουργό κάθε καθοδηγούμενης ανθρωπομηνίας την οποίαν καθοδηγητής και καθοδηγούμενοι την παρουσιάζουν ως θεομηνία. Ο καθοδηγητής εωσφόρος δεν έχει ανάγκη δόξας, ούτε ύλης ούτε χλιδής, μία είναι η ανάγκη του, να κλέβει την Θεία τροφοδοσία από την οποίαν τον απέκοψε η αλαζονεία του. Και αυτήν την Θεία τροφοδοσία μπορεί να την κλέβει μόνο από τον τρομοκρατημένο άνθρωπο, τον καταδιωκόμενο από την συνείδησή του (καταδίωξη από το ελάχιστον έως το έπακρον, και αυτό δημιουργεί πανουργία). Την ανάγκη δόξας και χλιδάτου πλούτου την έχει η ανθρώπινη άγνοια (το πώς δημιουργήθηκε η ανθρώπινη άγνοια σε άλλο έντυπο). Και σοφίστηκε ο εωσφόρος να παρέχει την δόξα και τον χλιδάτο πλούτο στους ανθρώπους με αντάλλαγμα την μοναδική του ανάγκη. Απαιτούμενη προϋπόθεση για να αναρροφά άνετα τη Θεία Ενέργεια που του στέρησε και του στερεί η διαχρονική του αλαζονεία συνοδευόμενη από ακραία διαστροφή, είναι ο φόβος και ο τρόμος. Πρώτα σε κατακτά και μετά σε φοβίζει, σε τρομάζει.

Αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε από τον δαιμονισμένο (καταδίωξη στο έπακρον) που θεράπευσε ο Ναζωραίος μετά την Μεταμόρφωση. Ο πατέρας του δαιμονισμένου περιέγραψε: Άλλοτε τον ρίχνει στην φωτιά για να τον κάψει και άλλοτε στο νερό για να τον πνίξει, ούτε τον έκαιγε όμως, ούτε τον έπνιγε (μόνο τον τρόμαζε), διότι το πνεύμα του δαιμονισμένου τροφοδοτείτο με περισσότερη Θεία Ενέργεια (Θείο Έλεος) και συγκρατείτο. Εκεί έβρισκε ευκαιρία ο δαίμονας και αναρροφούσε την περισσότερη ενέργεια με την οποίαν τροφοδοτείτο ο δαιμονισμένος. Αυτό ακριβώς παθαίνει και ο αναξίως μεταλαμβάνων, βλέπετε Ιούδα Ισκαριώτη μετά τον Μυστικό Δείπνο, και για τον δαιμονισμένο, βλέπετε Κατά Ματθαίον 17:14-16. (Κάποιοι προτείνουν την συχνή Θεία Κοινωνία, κανείς όμως δεν δίδαξε πότε αξίως κοινωνούμε. Παράδειγμα, το 95% του ορθοδόξου ποιμνίου λατρεύει Θεό και μαμωνά. Στην εκκλησία δοξολογεί την Αγία Τριάδα, και στην κάλπη για οικονομικά οφέλη συντηρεί στην εξουσία αυτούς που πολεμούν την Ορθοδοξία. Αυτοί εμπαίζουν την Αγία Τριάδα μεταλαμβάνοντας κάθε Κυριακή, πώς να μην δακρύζουν οι εικόνες; Και για τα δάκρυα των εικόνων, άλλη αιτία παρουσιάζουν. Την αληθινή αιτία, την αποκαλύπτει η Αποκάλυψη του Ιωάννου 3:15-18. Εκεί βλέπουμε ότι ο Θεός επιτρέπει να είσαι κρύος-κρύος ή ζεστός-ζεστός, απαγορεύει όμως, δεν επιτρέπεται να είσαι χλιαρός. Και γιατί μας ξερνάει όταν είμαστε χλιαροί; Συμβαίνει ό,τι συμβαίνει με τον ανθρώπινο οργανισμό, όταν εισέρχεται μέσα μας κάτι που δηλητηριάζει τον οργανισμό, τότε, αυτό το κάτι ο οργανισμός το ξερνάει. Τι κάνει ο χλιαρός; Ο χλιαρός εκμεταλλεύεται το Θείο Έλεος, το οποίο μας έδωσε χρονική διάρκεια προς μετάνοια, και εμείς χρησιμοποιούμε το Θείο Έλεος προς εμπαιγμό Του, εκμεταλλευόμενοι την Θεία Χάρη, υμνούμε και δοξάζουμε ταυτόχρονα και τον εχθρό της Θείας Χάρης, τον εωσφόρο που μας δωρίζει δόξα και χλιδάτο πλούτο και του προσφέρουμε την Θεία πνευματική τροφοδοσία. Και μετά με την σειρά του ο εωσφόρος πικραίνει το Θείο Έλεος, διότι ενδυναμούμενος, καταστρέφονται ψυχές.

Να δούμε τώρα, ποιος διδάσκει μέσα στην οικογένεια, μέσα στα σχολεία, μέσα στην εκκλησία, μέσα στους ναούς της δημοκρατίας, στα παγκόσμια κοινοβούλια; Με μια ματιά, αποκλείονται οι κρύοι-κρύοι, αυτοί είναι φανεροί και απορρίπτονται από κάθε κοινωνικό αξίωμα εξαιτίας του νόμου, έχουν βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο. Οι ζεστοί-ζεστοί είναι οι άγιοι αν διοικούσαν αυτοί, δεν θα υπήρχε αυτή η κατάντια στον πλανήτη. Άρα, άρχουν επί του πλανήτη οι χλιαροί, οι χλιαροί όπως τους έχει καταγράψει η ιστορία επί Ναζωραίου, οι φαρισαίοι. Σήμερα, ο φαρισαϊσμός είναι πιο εξευγενισμένος και πιο προνομιούχος, διότι ο εξευγενισμένος φαρισαϊσμός παρουσιάζει στον παγκόσμιο κοινωνικό χώρο τον χλιαρό που δεν τον αντέχει ούτε το Θείο Έλεος, τον ξερνάει, τον παρουσιάζει ως ολιγόπιστο, για να κλέψει την ανοχή του κοινωνικού χώρου έως ότου δυναμώσει η πίστη του. Αυτήν την πατέντα αμφιβάλλω αν την έχει διδάξει ο εωσφορισμός. Είναι επινόηση του εξευγενισμένου φαρισαϊσμού. Εδώ παρατηρούμε ότι από την εποχή των φαρισαίων επί Χριστού μέχρι τώρα, έχουν περάσει 2200 χρόνια και κουτσά στραβά ο πλανήτης μας ανέχεται. Έχετε φανταστεί από την εμφάνιση του εξευγενισμένου φαρισαϊσμού και 2000 χρόνια μετά, τι θα συμβεί αν δεν επέμβει η νέμεση; Οι παγκοσμιοποιητές τα ακούνε τα βήματα της νέμεσης; Αυτό το είχα απευθύνει και προς τον φίλο τον Κίσινγκερ, από ραδιοφώνου στην εκπομπή «Ανεμολόγιο»: Όποιος δεν ακούει τα βήματα της νέμεσης, είναι κουφός. Τότε, οι οπαδοί του εξευγενισμένου φαρισαϊσμού με συμβούλευαν: Πρόσεχε, θα σε φάνε………….. )

Για να το επιτύχει αυτό στην ανθρωπότητα ο εωσφόρος, επέλεξε τους τέσσερεις τέκτονες του Προφήτη Ζαχαρία, Ζαχαρίας Β΄:1-5. Δοξομανείς και επιρρεπείς στο χρήμα και την χλιδή, έγιναν πιστό εργαλείο του πρωτομάστορα εωσφόρου. Φυσικόν είναι τα εργαλεία αυτά να τα χρησιμοποιεί μέχρι τώρα (το μέχρι τώρα, αναφέρεται στον Ζαχαρία) για φόβο και τρόμο. Τρομοκράτες καλά αμειβόμενοι από τα τεχνάσματα του καθοδηγητή, και οι τρομοκρατημένοι λαοί παρέχουν στο εωσφορικό τάγμα αυτό που τους λείπει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σήμερα, οι τρομοκρατημένοι από το 666. Ουδείς Ορθόδοξος έχει την παιδεία να γίνει δείγμα αντίστασης εναντίον των καθοδηγητών (δασκάλων). Οι ανόητοι μαθητές στο μόνο που υπακούουν είναι στο πεπρωμένο τους, όπως τους το διδάσκουν. Και η μόνη λύση για να σωθούν είναι να πάρουν τα όρη και τα βουνά ως κατατρομαγμένοι ριψάσπιδες. Ριψάσπιδες του σύγχρονου ηρωισμού, σύγχρονοι ήρωες διότι μέμφονται, όποτε τους δοθεί ευκαιρία δημόσια, γραπτώς ή προφορικώς, αυτούς που οι ίδιοι συντηρούν στην εξουσία, τους αντιπρόσωπους του εξευγενισμένου φαρισαϊσμού, εξευγενισμένου φαρισαϊσμού που έχει κατακτήσει όλες τις βαθμίδες της παγκόσμιας παιδείας, με αποτέλεσμα ο σύγχρονος ηρωισμός να παρακαλά τους δυνάστες του να μετανοήσουν.

Ουδείς τους δίδαξε τι φοβούνται οι δαίμονες, και ο φόβος τους αυτός μπορεί να τους κάνει (τους δαίμονες) υποτακτικούς στον άνθρωπο, αρκεί να τους κλείσουμε την πνευματική στρόφιγγα. Πώς κλείνει η στρόφιγγα, το έχει διδάξει και η Ελληνική γραμματεία, και ο Ναζωραίος, και γι’ αυτό τον λόγο αυτές οι δύο πηγές πολεμούνται ανηλεώς και έσωθεν και έξωθεν.

Το τελευταίο όπλο των παγκοσμιοποιητών μετά την γητεία είναι η επισκίαση της αλήθειας από μέρος της αλήθειας, με στόχο να αποκρυβεί η ολόκληρη αλήθεια, η καθαρή αλήθεια. Αυτό το τελευταίο όπλο της παγκοσμιοποίησης βρίσκει πολλούς υποστηρικτές. Ομάδες συνωμοσιολογικών ιδεών, ομάδες στην ακίνδυνη διάβρωση, βιολογική και πνευματική (πανουργία, διότι το ακίνδυνο ξαφνικά θα γίνει επικίνδυνο) ομάδες εγκαταλελειμμένες από τις κοπιαστικές αξίες, τις αξίες τις περιφρόνησαν και με την σειρά τους οι αξίες, εγκατέλειψαν τους ανάξιους, ομάδες πνευματοφόρων διανοούμενων της συνεργαζόμενης Πολιτείας με το Ιερατείο, ομάδες μοιραίως αυτοπαγιδευμένες από το Θείο Έλεος, διότι το ερμηνεύουν με την φαντασία τους. (Παράδειγμα, ο Χριστός και η Παναγία είναι άπειρη αγάπη, θα γλυτώσουμε όλοι. Πού κάνει η άπειρη αγάπη, υπακοή όμως; Αν και είναι γραμμένο, φαντάζει αόρατο. Η άπειρη αγάπη κάνει υπακοή στο Θείο Δίκαιο. Εσείς, γιατί το αγνοείτε;) Όλους τους φαντασμένους, θα τους εξαφανίσει η νέμεση και μαζί τους και την βασιλεία των αμαρτωλών.

Παρατηρήσεις προς έρευνα: Τον ολοκληρωμένο Πλάτωνα, τον σκεπάζει μέρος της ολοκλήρωσης του πλατωνικού έργου, διότι εντός του ολοκληρωμένου πνευματικού του έργου, υπάρχει και ένα από τα κλειδιά της λύσης το οποίο δεν ερμηνεύεται. Αυτό είναι η χειρότερη ζημιά που μπορεί να πάθει ο άνθρωπος, είναι να αποφεύγει να σκέπτεται. Εδώ παρατηρούμε ότι το ρήμα αποφεύγω μαρτυρεί υπολογισμό, δηλαδή συνειδητά ενεργώ, αν με συμφέρει ή δεν με συμφέρει, και αυτό στα κοινά απαγορεύεται. Αν επιτρέπεται, σταματά η έρευνα και την θέση της την παίρνει το οριακό θαύμα της σκιάς. Σκιά ο εφιάλτης της έρευνας, έρευνα που ανέδειξε την κοπιαστική γνώση. Μήπως αυτό το συνειδητό λάθος, το χτυπάει πρώτο η νέμεση διότι η κακή επιλογή κατά συρροήν του Εκλογικού σώματος είναι ρενβασιστική επιθυμία, άρα και ηθική αυτουργία;

Και άλλη παρατήρηση προς έρευνα, μετά από αυτό αν παρουσιαστώ εγώ και κάνω ανάλυση του παγκόσμιου κοινωνικού προβλήματος και καταθέσω και την λύση, και παράλληλα παρουσιαστεί και κάποιος άλλος και κάνει την ίδια ανάλυση χωρίς όμως την λύση, γιατί μόνο αυτός διαφημίζεται; (Αυτό το επισημαίνω από εμπειρία, δοκιμαζόμενος από το απύθμενο θράσος κάποιων…………..) Και εκείνο, το οποίο είναι πασιφανές και εγείρει ερωτηματικά αναπάντητα είναι, τι κοινό έργο επιτελούμε όταν εντοπίζουμε το πρόβλημα χωρίς την λύση του και το διαφημίζουμε; Και το διαφημίζω από πού ρυθμίζεται και τροφοδοτείται; Υπάρχει αόρατος επιλογέας που μοιράζει κέρδη στα ιδιωτικά εις βάρος των κοινών; Γιατί ο αόρατος επιλογέας απομονώνει μόνο την ολόκληρη αλήθεια; Αυτό είναι η πιο πανούργα σκιά που ζει και βασιλεύει;

Μπορεί ο άνθρωπος να αντιληφθεί το χαμένο ανθρώπινο μεγαλείο του, παρατηρώντας την ελεύθερη αγέλη των αλόγων. Το ελεύθερο μεγαλείο της αγέλης των αλόγων εντός της παρθένας φύσης της κατευθυνόμενης αγέλης από το αλάνθαστο ένστικτο του αρχηγού της αγέλης, ένστικτο καθοδηγούμενο από την Θεία Πανσοφία. Και χάθηκε το μεγαλείο της αγέλης από τους γητευτές των αλόγων. Το υπερήφανο μεγαλείο της αγέλης κατέρρευσε από τους γητευτές των αλόγων, διότι έπαψε το ένστικτο της αγέλης να υπακούει στο μεγαλείο της Θείας Πανσοφίας. Διότι παρεμβλήθη ο άνθρωπος, ο γητευτής των αλόγων και επινόησε μετά την αποξένωση της αγέλης από την παρθένα φύση το καπίστρι και το χαλινάρι. Και έτσι η αγέλη άλλαξε καθοδηγητή, κατευθύνεται από την καιροσκόπο άγνοια.

Έτσι ξεκίνησε και το ανθρώπινο μεγαλείο μέσα στην παρθένα φύση. Και αυτό το ανθρώπινο μεγαλείο τού το αφαίρεσαν οι γητευτές των ανθρώπων, γητευτές καθοδηγούμενοι από την ετερόφωτη εωσφορική άγνοια, όπως το περιγράφει ο Προφήτης Ζαχαρίας και το τελειώνει το Θείο Δίκαιο ξεριζώνοντας την βασιλεία των αμαρτωλών, παίρνοντας αυτό το δικαίωμα το Θείο Δίκαιο από το αίμα των αδίκως φονευθέντων. Θα ξεριζώσει την βασιλεία των αμαρτωλών πριν την συντέλεια και πολύ πριν την εμφάνιση του αντιχρίστου. Διότι αυτό έχει υποσχεθεί το Θείο Δίκαιο, υπόσχεση προς τους αδικαίωτους, Αποκάλυψη 6:9-12. Και τώρα είναι η ώρα, Αμώς 9:1-9. Σημειωτέον ότι ο Αμώς και ο Οβδιού είναι Προφήτες της μοντέρνας τεχνολογίας.

Ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά μπορεί να αναλύσει τις θείες σωστικές πληροφορίες και να εργαστεί προς όφελος του ανθρωπίνου γένους (βλέπετε ένας ο Μελχισεδέκ, μία η Παναγία). Το εγκλωβισμένο ανθρώπινο μεγαλείο, το εγκλωβισμένο από τον σκοταδισμό των γητευτών του ανθρωπίνου γένους πρέπει να αντιδράσει νόμιμα. Οι άνθρωποι δεν είναι όπως η αγέλη των αλόγων. Κάποιος έχει γράψει: Υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από την γη και αυτό είναι η θάλασσα. Υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από την γη και την θάλασσα, και αυτό είναι ο ουρανός. Και υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από την γη, την θάλασσα και τον ουρανό, και αυτό είναι η ψυχή-πνεύμα του ανθρώπου, το συνδεδεμένο με τον Ζωοδότη Χριστό τον Ναζωραίο.

Η αμετανοησία δεν έχει δικαίωμα προσέγγισης με το Θείο, αν έχει, αυτό είναι θράσος. Το δικαίωμα προσέγγισης με το Θείο, το έχει μόνο ο μετανιωμένος. Βλέπετε παραβολή του Ασώτου.

ΥΓ: 29-09-2020 (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ), μία αληθινή ομολογία εκτοξεύτηκε από τα Καλάβρυτα. Και αυτήν την ομολογία οφείλουν να την συνοδεύσουν όλες οι βαθμίδες του Ιερατείου. Και αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει αυτήν την ομολογία να την συνοδεύσει και το Ορθόδοξο ποίμνιο, το οποίο είναι και Εκλογικό σώμα……………………

Εκτάκτως έχω βγει εκτός προγράμματος και θα επιστρέψω στην κανονικότητα με τον τίτλο «Ο Κάιν μετά τον φόνο».