Βασίλειος Ρογοκένης: Η παγίδα

Από αρχαιοτάτων χρόνων διακρίνομεν μέσω της αληθινής ερμηνείας των ιστορικών γεγονότων, ότι όποτε στην παγκόσμια σκακιέρα υπήρχαν παίκτες κατευθυνόμενοι από την Θεία Πανσοφία, ο πλανήτης προόδευε διατηρώντας τον πολιτισμό και διαδίδοντας τον πολιτισμό. Και η αιτία της διατήρησης και διάδοσης του πολιτισμού, όχι ο παίκτης, αλλά ο καθοδηγών τον παίκτη, η Θεία Πανσοφία.

Μέχρι σήμερα διδάσκεται η παγίδα μέσω παρερμηνείας των δύσκολων εννοιών. Από το πάντων πατήρ πόλεμος, του Ηράκλειτου, συντάσσεται ο ορισμός τί σημαίνει πολιτισμός: Η συνεχής άνοδος του πεσμένου από το απρόσβλητο ακέραιο με στόχο να κατακτήσει το προϋπάρχον χαμένο ακέραιο. Προϋπάρχον με το οποίο συναντάται διαχρονικά η έρευνα. Η Αρχαιοελληνική έρευνα, η οποία παγίδευσε και εξακολουθεί να παγιδεύει τους αντίπαλους των κατευθυνόμενων από την Θεία Πανσοφία. Και είναι μόνιμα παγιδευμένοι διότι δεν αναγνώρισαν την Αρχαιοελληνική έρευνα (ο αναγνωρίζων την αληθινή έρευνα, την σέβεται, δεν την αντιστρέφει), την έκλεψαν την αληθινή γνώση και την ιδιοποιήθηκαν, ενώ η γνώση είναι κοινό αγαθό, δεν ιδιοποιείται.

Εκ καταγωγής βάρβαροι δεν κατανόησαν, ούτε κατανοούν ότι η αληθινή γνώση δολοφονεί τους κλέφτες. Λέμε αυτά που έχει καταγράψει η ιστορία, για αυτούς που παρήκμασαν και αυτό που ετοιμάζεται να καταγράψει για την σύγχρονη παρακμή.

Εδώ χρήζει έρευνας για να διακρίνουμε ποιος επαληθεύει την Αρχαιοελληνική έρευνα. Η Χριστιανική διδασκαλία την επαληθεύει ή η Αρχαιοελληνική έρευνα επαληθεύει την Χριστιανική διδασκαλία. Εδώ την λύση, την δίνει η θύμηση, τότε που το ένα ήτο μέσα στο άλλο, τότε που στο ακέραιο δημιούργημα είχε απρόσκοπτη πρόσβαση ο Δημιουργός. Αυτή η θύμηση είναι τώρα θαμμένη μέσα στο ανθρώπινο υποσυνείδητο, εθάφη μετά την ενεργοποίηση του εγκεφάλου, ανενεργού εγκεφάλου την εποχή της ακεραιότητας. Επί της ακεραιότητας ο εγκέφαλος δεν εχρειάζετο να κάνει αμυντικό έργο, να κοντράρει τον απελευθερωμένο χρόνο ο οποίος άρχισε να φθείρει την υλική δημιουργία, όταν εχάθη η ακεραιότητα. Γι’ αυτό πάντων πατήρ πόλεμος, ο πόλεμος μεταξύ φθοράς και κόντρας του εγκεφάλου στην φθορά. Άρα ο πόλεμος δεν προϋπήρχε, το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα είναι μέχρι σήμερα ακατανόητο για τους βάρβαρους, δεν κατανοούν ότι το Ελληνικό πνεύμα επισήμανε την ανάγκη του πολέμου εναντίον της φθοράς, της δημιουργηθείσης φθοράς. (Και εδώ έχει γίνει το μπέρδεμα, άλλο πόλεμος για την συντόμευση της φθοράς, το γκρέμισμα του εναπομείναντος πολιτισμού, του βιολογικού και πνευματικού πολιτισμού, βλέπετε τις ορδές των βαρβάρων, των βαρβάρων του Μεσαίωνα και του μοντέρνου Μεσαίωνα, και άλλο πόλεμος ο οποίος κοντράρει την φθορά.) Και ότι αυτήν την έννοια είχαν επισημάνει, αποδεικνύεται μέχρι σήμερα από τους εναπομείναντες του Ελληνικού πνεύματος, δηλαδή η νόμιμη και μόνιμη αντίσταση στο παραγόμενο εκ της αγνοίας (το βάρβαρο) προς διατήρηση του πολιτισμού.

Άρα η θύμηση, η θαμμένη στο υποσυνείδητο, μετά την απελευθέρωση του χρόνου είναι ο κρίκος σύνδεσης Ελληνικού πνεύματος και Χριστιανικής διδασκαλίας, όπως την καταγράφει η ιστορία. Έψαχνε εναγωνίως το Ελληνικό πνεύμα να κατανοήσει αυτό που απεκολήθη από την ανθρώπινη οντότητα μετά την ενεργοποίηση του εγκεφάλου. Και αυτό το εντόπισε θαμμένο στο υποσυνείδητο, το εντόπισε ως Άγνωστο Θεό. Και αλλού έχουμε γράψει, η κτιστή νόηση είχε βγει προς αναζήτηση του Δημιουργού της και ο Δημιουργός της- ο Ναζωραίος είχε βγει προς αναζήτηση του κτίσματος Του.

Ο αντίπαλος του αληθινού παίκτη στην παγκόσμια σκακιέρα είναι η φοβισμένη άγνοια, από την φοβισμένη άγνοια δημιουργείται η διαστροφή. Η διαχρονική διαστροφή των βαρβάρων που διαχρονικά τους οπλίζει τα χέρια, ο μόνιμος αόρατος παράγων. Ο πολύπαθος αόρατος παράγων, ο οποίος γίνεται ορατός από τα παθήματά του, δηλαδή όταν αποτυγχάνει κλαψουρίζει ενώπιον των λαών διαλαλώντας τα παθήματά του για να μην τον αντιληφθούν, και παράλληλα οργανώνεται για το επόμενο πάθημά του. Έχει ένα πανούργο μυστικό όπλο, είναι άριστος ερευνητής και παρατηρητής της ιστορίας, αντιλαμβάνεται ότι τα παθήματά του παράγονται από τους αντιστεκόμενους με ήθος, ήθος το οποίο δημιουργεί το φρόνημα της υπευθυνότητας για τη διατήρηση του πολιτισμού. Ένα είδος ηθικής φρενίτιδας ανερμήνευτο και απροσέγγιστο για τους διαχρονικά φυγόδικους της Νέμεσης, και γι’ αυτό διαστράφησαν προσπαθώντας πάλι και πάλι να ξεφύγουν της Νέμεσης. Ποτέ δεν το κατάφεραν και ούτε θα το καταφέρουν, διότι γι’ αυτούς είναι άχρηστο το ήθος και πολύ επικίνδυνο αφού τους θεραπεύει, δηλαδή δεν αναζητούν την θεραπεία τους. Γνωρίζουν ότι η ηθική φρενίτιδα δεν αντιμετωπίζεται, άρα για να βρεθούν αντιμέτωποι στην ηθική φρενίτιδα πρέπει να την αλλοιώσουν μέσω παιδείας. Να διδάξουν ότι είναι ανόητο να χύνεις το αίμα σου προς διατήρηση του πολιτισμού. Άρα, διαχρονικά το μυστικό πανούργο όπλο είναι ο εκφυλισμός του ήθους μέσω παιδείας, η οποία θα δημιουργήσει μοντέρνους γενίτσαρους, και δεν μπορεί να γραφτεί καινούργιο έπος με μοντέρνους γενίτσαρους, το τελευταίο Έπος, το Έπος του 1940. Ουδείς έχει αντιληφθεί μέχρι σήμερα ότι ο κατακτητής των εθνών είναι ο εκφυλισμός και έχει ταμπέλα ο εκφυλισμός, η πολυδιάστατη φανταχτερή ταμπέλα, η διαφημιζόμενη απ’ άκρου σ’ άκρου της γης από τα μέσα ενημέρωσης μαζικού εκφυλισμού, η φανταχτερή ταμπέλα το Χόλυγουντ, και αν κάποιος ψάξει ποιοι και πώς εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο συναίσθημα, θα πάει και παραπέρα.

Ας ανατρέξουμε στην παιδεία του Μεγάλου στρατηλάτη Αλέξανδρου. Αριστοτέλεια παιδεία, γκρεμίζει κάθε ανθρώπινο είδωλο και όχι μόνο, γκρεμίζει την αλαζονεία των ανθρωπίνων οντοτήτων διότι θύμιζε μέσω πάσης επιστήμης, από οιωνοσκοπίας μέχρι φυσικής και αστροφυσικής, την ενστικτώδη κίνηση κάθε δημιουργήματος την παραγόμενη από την Συντηρήτρια Ενέργεια, την εμπλουτισμένη με Θείο Δίκαιο. Κίνηση η οποία δύναται να ερμηνευτεί με την εκτόξευση της θαμμένης θύμησης στο υποσυνείδητο, δηλαδή οι ανθρώπινες οντότητες έχουν πνεύμα-ψυχή και ένστικτο, ένστικτο το οποίο συντροφεύει μόνο το ήθος (κατά την Σωκράτεια παιδεία, ανώτερο της ανδρείας η μηχανή, ο μηχανευόμενος την στιγμή του υγιούς προβληματισμού. Αυτό το αναλύουμε εκτενέστερα στο έντυπο με τον τίτλο «Η σοφιστεία της ασπιρίνης»). Παράδειγμα, το είδωλο του γόρδιου δεσμού και τόσα άλλα. Αριστοτέλεια παιδεία η οποία ξεσκεπάζει μέσω ήθους κάθε απάτη, δηλαδή κάθε εφήμερο και σε εκτοξεύει στο απεριόριστο. Στο απεριόριστο, το γνωστό το αποτυπωμένο στη θαμμένη θύμηση από την εποχή της ανθρώπινης ακεραιότητας.

Η Αριστοτέλεια παιδεία το γνώριζε αυτό, το δίδασκε και δημιουργούσε σκεπτόμενους. Σήμερα, οι κλέφτες της Αριστοτέλειας παιδείας κατήργησαν τους σκεπτόμενους βίαια, μέσω της εξελικτικής θεωρίας η οποία δεν αποδέχεται το Θείο Δίκαιο-Νέμεση. Άρα, τείνει να καταργήσει, η εξελικτική θεωρία, και το φυσικό δίκαιο και το ανθρώπινο δίκαιο, διότι μέσω αυτής της θεωρίας διδάσκεται ότι απαξάπαντες είναι αθώοι, και είναι ένοχος αυτός που ξεκίνησε την δημιουργία από την ατέλεια στην τελειότητα, αυτό το κατάφερε μέσω οπαδοποίησης. Και καθόλου τυχαίο ότι με αυτό συνάδει και η Μακράκεια σοφιστεία.

Αριστοτέλειο ήθος το οποίο ξεπερνά τον δωδεκάθεο και αναζητά και το κάτι άλλο μέσω των τότε δεδομένων. Ο ανήσυχος νεαρός στρατηλάτης ψάχνει παντού μέχρι και τις πύλες του φυσικού άδη, επισκέπτεται και το αντίπαλο δέος του δωδεκάθεου, τα Ιεροσόλυμα, εκεί μαθαίνει ότι αυτός θα κατακτήσει την Ασία διότι αυτό το αναφέρει ο μέγας Προφήτης Δανιήλ, το προλέγει πριν γεννηθεί ο Αλέξανδρος. Και αυτό δικαιώνει τον δάσκαλό του, τον Αριστοτέλη τον οποίον επαληθεύει ο μαθητής του Αλέξανδρος, επαληθεύει τον εκπαιδευτή του τον Αριστοτέλη.

Ποιός Ιουδαίος ή Έλληνας δύναται να αμφισβητήσει τον Προφήτη των επιθυμιών, τον σύμβουλο στις αυλές δύο μονοκρατοριών, της Βαβυλώνειας Χαλδαίας και της Μηδοπερσίας; Αληθινός σύμβουλος εκ Θεού κατευθυνόμενος, προσκαλούσε ανά πάσα στιγμή με την επιθυμία του την ανάδειξη του αληθινού Θεού, προσκαλούσε τον αληθινό Θεό. Και κατετάγη μαζί με τους άλλους δύο, τον Νώε και τον Ιώβ, ως έμπιστος φίλος του Μοναδικού Θεού. Ο αποκαλούμενος από Αρχαγγέλων ανήρ επιθυμιών, βλέπετε Δανιήλ 9:23-24, 10:11-12 και 10:19-20. Στον Δανιήλ, τον Προφήτη των επιθυμιών, απεκάλυψε μέσω των Αρχαγγέλων ο Θεός τα μελλούμενα για την ιερή Ελληνική φυλή από προ Χριστού αν και κατ’ είδωλον ούσα.

Εδώ δεν υπάρχει προσωποληψία, υπάρχει καλλιέργεια ήθους καταγεγραμμένη από τα κατάβαθα της μυθολογίας με την διάκριση μεταξύ αρετής και κακίας. (Η διάκριση ανωτέρα των αρετών κατά τον Μέγα Αντώνιο.) Άθλος ο οποίος παραμερίζει τα είδωλα και αφήνει χώρο στον άγνωστο αληθινό Θεό, αφήνει χώρο από την προ Χριστού εποχή, βλέπετε και Απόστολο Παύλο για τους περιτεμνόμενους και τους μη περιτεμνόμενους, και εκεί αναλύει ο Απόστολος των εθνών γιατί και εκεί δεν υπάρχει προσωποληψία, Ρωμαίους 4:3-13 και 2:14-17. Άρα, η Αριστοτέλεια παιδεία που εδέχθη ο νεαρός στρατηλάτης τού έδινε τη δυνατότητα να διακρίνει, και αυτή η αρετή της διάκρισης  άφησε χώρο για τους συμπολεμιστές του Αρχαγγέλους εναντίον των Περσών.

Βλέπουμε στον Δανιήλ με αλληγορική περιγραφή τον τράγο των αιγών, με μία λέξη καταδεικνύει την καταγωγή του νεαρού στρατηλάτη και την ρίζα του γενεαλογικού του και την ιδιότητα του γενεαλογικού του. Ο τράγος των αιγών, ο Βασιλεύς ο Πρώτος των Ελλήνων. Τον βλέπουμε να κυριαρχεί επί του κριού με τα δύο κέρατα, τους Μήδους και τους Πέρσες, με τόση ορμή όπως ακριβώς την περιγράφει η ιστορία, Δανιήλ 8:1-8. Είναι φυσικόν, αφού ο ανήρ των επιθυμιών ο Δανιήλ ήτο σύμβουλος και της Περσικής αυλής να έχει ανακοινώσει αυτό το μελλούμενο στους Πέρσες. Και είναι φυσικόν οι Πέρσες μετά από αυτό, να εκστρατεύσουν εναντίον των Ελλήνων πριν τη δημιουργία του ενός βασιλείου από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αλαζονική κίνηση, η οποία προσπάθησε να σπάσει την προφητεία προς όφελος των Περσών. Αλαζονική ανοησία, διότι απέναντί τους είχαν το δημιουργό της προφητείας και δεν τον σεβάστηκαν, τον δημιουργό της προφητείας όπως τον περιγράφει πάλι ο ανήρ των επιθυμιών στο υιό του Ναβουχοδονόσωρα Βαλτάσαρ: Δεν θυμήθηκες την αλαζονεία του πατέρα σου που τον κυριάρχησε η υπερηφάνεια και τον κατέβασε από τον θρόνο, έως ότου αντελήφθη ότι κυριεύει ο Θεός ο Ύψιστος τις βασιλείες των ανθρώπων (των εθνών) και όπου ο Θεός φρονεί την δίδει, δηλαδή στον επόμενο άριστο δίδει την βασιλεία ή δίδει την βασιλεία σε ασεβείς προς σωφρονισμό της πρώην παρακμάζουσας βασιλείας (αυτό που ετοιμάζεται να γίνει και τώρα και οι αλαζόνες Δυτικοί στρέφουν τους Χριστιανούς εναντίον της Ορθοδοξίας. Παπική πατέντα εξελισσόμενη μέχρι σήμερα από το 1054, με μία στάση το 1924 και μία πρόσκρουση με την πτώση της Σοβιετίας και ταυτόχρονα την επαναφορά της στην Ορθοδοξία). Και αυτό διότι όπως αναφέρει ο ανήρ των επιθυμιών στον Βαλτάσαρ: Δόξασες θεούς που ούτε βλέπουν, ούτε ακούν, ούτε γνώση έχουν, και τον Θεό που και η πνοή σου από Αυτόν εξαρτάται και Αυτός επιβλέπει όλες τις κατευθύνσεις σου, Αυτόν δεν εδόξασες, Δανιήλ 5:20-29. Αυτή η ασέβεια οδήγησε και τους Πέρσες να αντιμετωπίσουν τον νεαρό στρατηλάτη, τον υποβοηθούμενο από Αρχαγγελικές τάξεις, τον επόμενο άριστο της Περσικής μονοκρατορίας όπως αναφέρεται στον Δανιήλ στο 10ο κεφάλαιο και στο 11ο:1-5. (Θα είναι επίσης ανόητο οι Δυτικοί να μην παραδειγματιστούν από το πάθημα της τέταρτης μονοκρατορίας, και να προσπαθήσουν να σπάσουν την προφητεία που αφορά τα σύγχρονα δεδομένα. Διότι η εξέλιξη της σύγχρονης προφητείας στηρίζεται σε υπόσχεση του Θεού, του Αληθινού Δεσπότη, υπέρ των αδίκως φονευθέντων, Αποκάλυψη 6:9-12. Και κατεργάζεται το Θείο Έλεος την σωτηρία των λαών μετά την εμφάνιση του δέκατου επί της Σοβιετίας, του Γκορμπατσώφ, και σ’ αυτήν την σωτηρία αντιστέκονται οι Δυτικοί. Ματαίως αντιστέκονται όπως οι Πέρσες, η τέταρτη κεφαλή του θηρίου. Πρέπει οι Δυτικοί να σπουδάσουν στο 17ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως και να εστιάσουν στο εδάφιο 15 έως τέλος. Ματαιοπονούν οι Δυτικοί μέσω των Ιωαννιτών οι οποίοι υποβόσκουν στην Ορθοδοξία, αυτοί συντομεύουν το τέλος του πλανήτη, άρα και τη συντόμευση του αντιχρίστου.)

Εκεί (στο 10ο κεφάλαιο και στο 11ο :1-5 του Δανιήλ) βλέπουμε ότι ο Αρχάγγελος ο οποίος προσεκλήθη, με νηστεία και προσευχή, από τις επιθυμίες του Δανιήλ, έρχεται προς συνάντησή του για να του ερμηνεύσει τα μελλούμενα για τον λαό του. Εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης μεταξύ Ελλήνων και Περσών, τα δύο αντιμαχόμενα στρατεύματα απείχαν εικοσιμία ημέρες πορεία, τον αντικατέστησε ο Άρχων Μιχαήλ και αφού εκπλήρωσε την παράκληση του Δανιήλ, επέστρεψε στο πεδίο της μάχης να πολεμήσει στο πλευρό του νεαρού στρατηλάτη (θα τολμήσω να πω, το θαύμα της Αριστοτέλειας παιδείας προσκάλεσε το άλλο θαύμα μέσω δημιουργικού παράλογου, δηλαδή θαύμα το οποίο δεν εξηγείται με τη λογική, αν εξηγείται ας το εξηγήσουν οι σύγχρονοι των πολεμικών επιστημών φίλε Μπάιντεν, και ας εξηγήσουν τον Μαραθώνα και την Σαλαμίνα κύριοι της Δύσης, και για τους αντιστεκόμενους σ’ αυτό το θαύμα σύγχρονους Έλληνες υπάρχει ο τίτλος « Οι προδομένοι προδότες»). Και δεν έχει λήξει το δημιουργικό παράλογο του νεαρού στρατηλάτη, αυτό αναφέρεται στον Δανιήλ 11:4-5.

Είναι γνωστό ότι στη Ρωσία και στα Βαλκάνια επικρατεί η Ορθοδοξία, απέμεινε η Ορθοδοξία. Αντίπαλος της Ορθοδοξίας από το 1054 είναι η Δύση, ο Παπισμός και τα παρακλάδια του. Λίγο μετά το 1917, δηλαδή μετά την κατάργηση της Ορθοδοξίας των Τσάρων, και αφού ετέθη εκτός νόμου η Ορθοδοξία από την αναδυόμενη κατάσταση εκ της θαλάσσης, όπως την περιγράφει η Αποκάλυψη 13:1-5. Και αλλού η Αποκάλυψη στο 17:3-4, εδώ συνάδει με το 13:1-5, συνάδει επεξηγηματικά, περιγράφει την γυναίκα την καθήμενη επί του θηρίου του κόκκινου με τις επτά κεφαλές και τα δέκα κέρατα. Η γυναίκα είναι η θυγατέρα της Βαβυλώνος, και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο μάνατζερ της KGB και της CIA η γυναίκα. Δηλαδή η θυγατέρα της Βαβυλώνος, μοίρασε την Ευρώπη στην KGB και στην CIA, και εγεννήθη η νεοναζί εποχή. Γι’ αυτό απαγορεύεται στους σύγχρονους ιστορικούς να σχολιάσουν: Ενώ διώκονται μέχρι σήμερα οι ναζί του Νταχάου και του Άουσβιτς, το επιστημονικό προσωπικό των ναζί το μοιράστηκαν η KGB και η CIA, βλέπετε τη δημιουργία πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές και τη διαστημική έρευνα εκατέρωθεν, βλέπετε τον συναγωνισμό των δύο πρωτοπόρων. Και ουδείς θεολόγος δύναται ή απαγορεύεται να δείξει τον δράκοντα ο οποίος έδωσε την εξουσία στο κόκκινο θηρίο, το οποίο θα επανεμφανισθεί την εποχή του αντιχρίστου. Τότε θα συμπλέουν τα δύο θηρία KGB και CIA, και το ένα θηρίο θα έχει δύο κέρατα αρνίου, ο πρόδρομος του αντιχρίστου, θα παρουσιάζεται ως καλός για να πλανέψει αν είναι δυνατόν και τους πιο δυνατούς, Αποκάλυψη 13:11-13. Και υπάρχει μία σύγχρονη πληροφορία και την καταθέτω με επιφύλαξη, πληροφορία άνευ πηγής: Η σημαδιακή χρονολογία είναι το 2466. Εκ των πηγών όμως της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης συμπεραίνεται ότι όσο οι λαοί θα εργάζονται για να εμποδίσουν τον ερχομό του αντιχρίστου, τόσο θα αργήσει η Συντέλεια, διότι οι πηγές λένε μετά τον αντίχριστο η Συντέλεια. Και υπάρχουν σύγχρονοι γέροντες και γερόντισσες, οι οποίοι προπορεύονται του αντιχρίστου, δηλαδή ενώ γνωρίζει ο αντίχριστος ότι δεν ήλθε η ώρα του, οι γέροντες και οι γερόντισσες επιθυμούν να τον φέρουν τώρα, για να δοξαστεί η πρόγνωσή τους.

Λίγο μετά το 1917, μετά την άλωση της Ορθοδοξίας των Τσάρων το 1924, έβαλαν χέρι και στην Ορθοδοξία των Ελλήνων, έπεσε πολλή διαφήμιση και πολύ χρήμα μέσω της μοναδικής ανθρώπινης αυθαιρεσίας για την επικράτηση της διαίρεσης από τους χρονολάτρες ή τους πιο ευέλικτους χωροχρονολάτρες. Ύβρις από άγνοια διότι ο χρόνος, αφού μετράται με ταχύτητα καταργεί τον Πανταχού Παρόντα, άρα εξισώνουν το κτίσμα με τον Κτίστη. Πιο συγκεκριμένα, η άγνοιά τους ίση με την Απόλυτη Γνώση, και αυτό διότι βιάζονται να θεοποιηθούν, είναι δυνατόν όμως το ετερόφωτο να θεοποιηθεί; (Βλέπετε την πτώση του ετερόφωτου εωσφόρου.) Αυτή η προσπάθεια της θεοποίησης του ετερόφωτου δημιούργησε όλα τα δεινά επί του πλανήτη και βαστά τον άνθρωπο τρομοκρατημένο με την όλο και αυξανόμενη επικινδυνότητα, την οποίαν καταχωρούν αυθαιρέτως ως φυσικό φαινόμενο και όχι ανθρώπινη παρέμβαση, δηλαδή θεομηνία και όχι ανθρωπομηνία.

Σε όλη αυτήν την μετά του 1924 αταξία, άντεξε το Άγιον Όρος, δηλαδή παρέμεινε στις πάτριες εντολές, από εκεί που παρέλαβε η Ορθοδοξία. Και δυστυχώς, ενώ το Άγιον Όρος άντεξε, προσπαθούν να το γκρεμίσουν με τον μαμωνά. Έπαυσαν οι γέροντες των μονών να διδάσκουν ή κουράστηκαν να διδάσκουν ακτημοσύνη. Εκείνη την ακτημοσύνη που εδίδαξε ο Ναζωραίος, ο Οποίος δεν είχε πού την κεφαλή κλίνη ή αυτό που δίδαξε ο Μέγας Βασίλειος, του οποίου την εορτή και αργία της 30ης Δεκεμβρίου, οι άτακτοι μετά το 1924 την κατατάσσουν υποτιμητικά για τους τεμπέληδες.

Ο πανικός όμως που δημιουργήθηκε με την πτώση της Σοβιετίας και την ταυτόχρονη αναβίωση της Ορθοδοξίας επί του δέκατου Γκορμπατσώφ, τους ανάγκασε να επιταχύνουν τον πόλεμο εναντίον των Ορθοδόξων στα Βαλκάνια, βλέπετε τον γελαδάρη Κλίντον που ράντιζε την Γιουγκοσλαβία με ραδιενεργά απόβλητα (απεμπλουτισμένο ουράνιο) για το καλό τους. (Θυμόμαστε στην τηλεοπτική εκπομπή Ζούγκλα του Μάκη, τον προσκεκλημένο του από τα Τίρανα Αλβανό φιλόσοφο, ο οποίος απήντησε απλά και σταθερά: Αν εδώ στα Βαλκάνια έχουμε ένα πρόβλημα και δεν μπορούμε να το λύσουμε μόνοι μας, θα έλθει ένας άλλος, ένας τρίτος, και θα τα πάρει από όλους. Δεν το βλέπουν αυτό σήμερα οι Ορθόδοξοι Ουκρανοί; Δεν βλέπουν ότι οι πέραν του Ατλαντικού θα είναι θεατές του καταστρεπτικού θεάματος που θα προκαλέσουν με την συμμετοχή των Ουκρανών, καταστρεπτικό θέαμα στις γειτονιές των Ορθοδόξων, και κατ’ επέκταση στις γειτονιές της Χριστιανικής Ευρώπης; Ούτε στην Ελλάδα το βλέπουμε, μας παραμύθιασε όλους ο γελαδάρης ο Μπάιντεν ότι θα φρονιμεύσει τον Ερντογάν, και μας ανοίγει τον όλεθρο από Βορρά; Ούτε το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως βλέπει; Αν δεν βλέπει, γιατί δεν ακούει τον Ναζωραίο: Αν οικία ή βασιλεία από μόνη της διαιρεθεί, πώς θα σταθεί; Είναι ηθικό να συμμετέχει το Πατριαρχείο και να επικυρώνει την διαίρεση των Ορθοδόξων; Οι διαιρέσεις κατά τους Αποστόλους αποσκοπούν στην αμφισβήτηση της παντοδυναμίας του Τριαδικού Θεού, όπως την βιώνουμε σήμερα, δημιουργούν ψυχικούς ανθρώπους, χωρίς πνεύμα, άλογα ζώα κατευθυνόμενα πανεύκολα διαιρούμενα από τα αφεντικά τους.

Μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μου, Παναγιώτατε Κύριλλε, όταν είδα να απολυμαίνετε την λαβίδα του Αγίου Δισκοπότηρου σε σκεύασμα ανθρώπων. Απολυμάνατε τον Άκτιστο εντός κτιστού σκευάσματος, τότε αφού είναι ανώτερο το κτιστό σκεύασμα του Άκτιστου Τριαδικού Θεού, μπορώ να μεταλαμβάνω και με βότκα στο σπίτι μου;

Στην Αποκάλυψη, Παναγιώτατε Κύριλλε, Αποκάλυψη 17:12-15, βλέπουμε ότι τα δέκα κέρατα του κόκκινου θηρίου είναι δέκα βασιλείς οι οποίοι δεν έλαβαν βασιλεία, αλλά εξουσία ως βασιλείς, την εξουσία δηλαδή που έδινε η Σοβιετία στον εκάστοτε γραμματέα. Αυτοί (οι δέκα) μία γνώμη έχουν και την εξουσία τους στο κόκκινο θηρίο δίνουν. Αυτοί θα πολεμήσουν μετά του αρνίου-του Ναζωραίου, και ο Ναζωραίος θα τους νικήσει. Εδώ, νίκη σημαίνει η νίκη της Ορθοδοξίας επί της άθεης Σοβιετίας, διότι ο Ναζωραίος είναι Κύριος κυρίων και Βασιλεύς βασιλέων, και μαζί Του οι εκλεκτοί και οι πιστοί. Αυτοί οι πιστοί που βάσταξαν την πίστη τους βασανιζόμενοι βιολογικά και συνειδησιακά επί Σοβιετίας, και άντεξαν. Αυτούς προσπαθήσατε με μία απλή κίνηση να τους αφαιρέσετε την πίστη, δηλαδή κακώς άντεξαν πιστεύοντας, υπάρχει και άλλος τρόπος, ο τρόπος της αμφισβήτησης της Παντοδυναμίας του Θεού, προς δόξαν κτιστών κινητών ειδώλων, μοντέρνα πλάνη διότι τα κτιστά ξύλινα, αργυρά και χρυσά είδωλα, δεν κινούνται ούτε ομιλούν, τα μοντέρνα όμως ετερόφωτα ανθρώπινα είδωλα και κινούνται και μιλούν, συμπεραίνεται, Παναγιώτατε Κύριλλε, ότι οι απανταχού Ορθόδοξοι, αν και αντιμάχονται, όλοι μαζί είναι αμφισβητίες της Παντοδυναμίας  του Τριαδικού Θεού, διότι απέκτησαν νεοφανείς αγίους οι οποίοι συμπλέουν με τα συγχωροχάρτια του Πάπα, και αυτό θα επιφέρει καθολική αιματοχυσία, νεοφανής δαιμονική παγίδα. Και υπάρχει γρίφος, Παναγιώτατε Κύριλλε, για τους δέκα της Σοβιετίας, οι δέκα και οι δέκα; Γέμισε ο πλανήτης ορατούς θεούς, ο Αληθινός Θεός είναι αόρατος, και όμως Παναγιώτατε, και ο δράκων, ο όφις ο αρχαίος, αόρατος είναι, και σ’ αυτόν υπακούουν οι ορατοί θεοί, τους οποίους παγιδεύει (ο δράκων) ανανεώνοντας αοράτως τις παγίδες. Και η ανθρωπότητα σήμερα δεν αντιλαμβάνεται την πιο σύγχρονη παγίδα, νεοφανή παγίδα.

Κάποιοι περιούσιοι πίστευσαν ότι μπορούν να εκμεταλλευθούν το Θείο Έλεος, διότι αφού προλέγει τα μελλούμενα, και ως περιούσιοι έχουν περισσότερη πληροφόρηση, την οποίαν συνδυάζουν με την καθοδήγηση των θεών του Ναχώρ, βλέπετε την κλέφτρα την Ραχήλ που έκλεψε τους θεούς (είδωλα) του πατέρα της, αυτοί νόμισαν ως γνώστες μέσω περισσότερης πληροφόρησης, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να προπορεύονται των καταστροφών και έτσι να παγιδεύονται οι λιγότερο πληροφορημένοι. Κατά τον Δανιήλ όμως και την Αποκάλυψη, εσυσσωρεύθη και θα εκτονωθεί επί των απογόνων αυτών η εκμετάλλευση του Θείου Ελέους. Πιο απλά, όταν λήξει η διάρκεια του Θείου Ελέους θα παραδώσει στο Θείο Δίκαιο για να λογοδοτήσουν οι παγιδευμένοι του Θείου Ελέους. Το βλέπουμε στον Προφήτη Δανιήλ 12:3-5, και αυτοί που θα εννοήσουν, οι νοήμονες, θα λάμψουν ως η ανταύγεια του στερεώματος και όλοι οι δίκαιοι όπως οι αστέρες εις τους αιώνας. Και εσύ Δανιήλ, μην φανερώσεις τους λόγους τούτους και σφράγισε το βιβλίο έως ότου έλθει ο καιρός της επαλήθευσης, και συνεχίζει έως διδαχθούν πολύ και διευρυνθεί η γνώση. Εδώ πρέπει να κατανοήσουν οι περιούσιοι ότι αυτούς δεν πρόκειται να τους βρουν ποτέ διότι δεν δίδεται καμμία πληροφορία, όπως και τότε επί προφήτη Ηλία οι επτά χιλιάδες άγνωστοι, αυτοί θα εκλάμψουν ξαφνικά. Και πάλι στο 12:8-11 του Δανιήλ, ο Δανιήλ άκουσε και δεν κατανόησε, και ρώτησε, κύριε πότε η επαλήθευση τούτων; Και του είπε, πήγαινε Δανιήλ, έχουν εμφραχθεί οι λόγοι και έχουν σφραγισθεί έως τον καιρό της επαλήθευσης. Και συνεχίζει, θα προσκληθούν, θα εξαγνισθούν και θα δοκιμασθούν και θα αγιασθούν πολλοί, και πολλοί άνομοι θα ανομήσουν και μερικοί νοήμονες άνομοι θα μετανοήσουν, και γι’ αυτούς τους μετανιωμένους άνομους πληροφορίες δεν έχετε, και αυτοί ξαφνικά θα μιλήσουν. Και ούτε δύνανται οι περιούσιοι να γνωρίζουν ποιος είναι ο λαός του Δανιήλ, ο γεγραμμένος στην Βίβλο, ο λαός που θα σωθεί μετά την εξέγερση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ο οποίος ευρίσκεται ανάμεσα στον περιούσιο λαό του Θεού, Δανιήλ 12:1-2. (Η Αποκάλυψη ομιλεί για 144.000, 12.000 από κάθε φυλή των υιών Ισραήλ, εκτός του υιού της Ραχήλ του Δαν, τον οποίον αντικαθιστά ο Μανασσής, Αποκάλυψη 7:4-9.)

Στην Αποκάλυψη 10:1-8, βλέπουμε τον ισχυρό Άγγελο τον καταβαίνοντα από τον ουρανό μέσα σε νεφέλη (Θείο Φως) και στο κεφάλι του φωτοστέφανο με τα επτά χρώματα της ίριδος, και το πρόσωπο αυτού όπως ο ήλιος, και τα πόδια του όπως οι στύλοι πυρός. Και να έχει στο χέρι του βιβλίο ανοιγμένο, και ακούμπησε το δεξί του πόδι στη θάλασσα και το αριστερό του στη γη, και έκραξε με φωνή μεγάλη όπως βρυχάται το λιοντάρι. Και εισακούσθη η κραυγή του Αγγέλου και άρχισαν να φωνάζουν οι επτά βροντές, τας εαυτών φωνάς, κατά τη συνήθεια της Αποκαλύψεως βροντοφώναξαν ξεχωριστά από την πρώτη έως την έβδομη. Και έμελλε ο Ιωάννης να γράψει όσα άκουσε. Και επενέβη η Θεία Δικαιοσύνη εκ του ουρανού, και διέταξε, μην γράψεις αυτά που βροντοφώναξαν οι επτά βροντές, διότι σειρά έχει να εκπληρωθούν αυτά που ευαγγέλισε το Θείο Δίκαιο στους δούλους Αυτού, τους Προφήτες, και αυτό μέσω του όρκου του Αγγέλου που ύψωσε το δεξί του χέρι στον ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο Άγγελος θα αναλάβει να αποδώσει την δικαιοσύνη όταν έλθει ο καιρός, όταν οι αμαρτίες της ανθρωπότητας θα συμπληρωθούν, δηλαδή δεν θα έχουν να κάνουν άλλη αμαρτία, θα τις έχουν κάνει όλες, και μετά από τη συμπλήρωση των αμαρτιών σειρά έχει το ανθρώπινο θράσος εναντίον του Θεού, όπως το βιώνουμε σήμερα, με δείγμα την ιερή Ελληνική φυλή. Η αριστερά, η δεξιά, οι σοσιαλιστές και όλες οι αποχρώσεις των άλλων κομμάτων μαζί με την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος στρέφονται εναντίον του Τριαδικού Θεού μέσω αμφισβήτησης της Παντοδυναμίας Του. Και υπάρχει και μία άλλη πανουργία χωρίς αμφισβήτηση αλλά μέσω θράσους, αφού πιστεύω στην Αγία Τριάδα και είμαι βαπτισμένος, το Θείο Έλεος ό,τι και να κάνω θα με ελεήσει, και Θεό και μαμωνά μπορώ να λατρεύω. Ας είναι ο μαμωνάς κατασκεύασμα δικό μου, εγώ θα τον λατρεύω με το άλλοθι ότι είμαι βαπτισμένος. Άρα μπορώ να μεταλαμβάνω και κάθε μέρα κατά το συνταγολόγιο του μαμωνά. Συνταγολόγιο, το οποίο κατατάσσει τον Άκτιστο Δημιουργό και Συντηρητή στο επίπεδο των κτιστών φαρμακολόγων-συνταγολόγων, ενώ για τον Θεό η εφάπαξ θεραπεία σωμάτων και ψυχών, η πίστη, την οποίαν προσπαθούν εκβιαστικά, άρα και παράνομα, να μου ξεριζώσουν η Πολιτεία με την συμμετοχή της Ιεράς Συνόδου (εδώ ακούγεται: καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή). Τα δύο ντροπαλά φιλαράκια, το Κοινοβούλιο και η Ιερά Σύνοδος, μέμφονται όλες τις αμαρτίες και φυλάττουν ως κόρη οφθαλμού την μητέρα των αμαρτιών, αυτήν που δεν ανέχεται ούτε το Θείο Έλεος, και μας ξερνάει. Η μητέρα των αμαρτιών, η οποία έπεισε με την αδιαφορία του ιερατείου το ποίμνιο, ως εκλογικό σώμα, να συντηρεί στην εξουσία τούς πολέμιους της Ορθοδοξίας. Γι’ αυτό είναι ντροπαλά φιλαράκια, διότι δίδαξαν το ποίμνιο ότι και οι πολιτικοί, αμαρτωλοί είναι, άρα πρέπει να τους αφήσουμε να μετανοήσουν εξαφανίζοντας την Ορθοδοξία. Παράνοια, διότι άλλο αμαρτία στα ιδιωτικά, και άλλο αμαρτία στα κοινά. Η πιο ανόητη σοφιστεία, η οποία έχει υπνωτίσει το ποίμνιο το οποίο είναι και εκλογικό σώμα.

Μετά από όλα αυτά, τα γνωστά στην καθημερινότητα, αποτέλεσμα, λιμοί, λοιμοί, καταποντισμοί, σεισμοί, και πυρ, μάγισσες και θάλασσα. Εάλω το Ελληνοχριστιανικό πνεύμα βαθμηδόν (με πανουργία) από το 1924. Το τελευταίο δείγμα για την ιερότητα της Ελληνικής φυλής είναι το 1925 με την Εμφάνιση του Τιμίου Σταυρού στους πρόποδες του Υμηττού (Αθήνα). Το σύγχρονο Εν Τούτο Νίκα προς ενίσχυση αυτών που έμειναν στο Πάτριο Εορτολόγιο, και όχι ημερολόγιο, όπως το ανέχονται με πανουργία απαξάπαντες εκατέρωθεν. Δυστυχώς όμως και αυτοί αλώθηκαν διαιρούμενοι, και το θαύμα, το παγκόσμιο θαύμα εκρύβη στα συρτάρια. Κάντε μία έρευνα για να διαπιστώσετε πόσοι Έλληνες γνωρίζουν για το παγκόσμιο θαύμα, γνωρίζω ότι δεν θα το τολμήσετε, διότι περιμένετε να πεθάνουν και οι τελευταίοι μάρτυρες του θαύματος για να κατοχυρωθεί το θαύμα ως μύθος.

Και ο καιρός της επαλήθευσης των απόκρυφων της Θείας Δικαιοσύνης είναι πολύ κοντά, διότι στον Δανιήλ 12:5-9 έχουμε τη συνέχεια του Αγγέλου της Αποκάλυψης, του Αγγέλου που τοποθέτησε το πόδι το δεξιό επί της θαλάσσης και το αριστερό επί της γης. Εδώ αντιλαμβανόμεθα την αναμονή του Θείου Ελέους, και ύψωσε το ένα χέρι το δεξιό προς όρκον, διότι στο αριστερό κρατούσε το ανοιγμένο βιβλίο, άρα, και εδώ, το Θείο Έλεος περιμένει το αποτέλεσμα των γεγραμμένων στο ανοιγμένο βιβλίο, διότι παρά του Πατρός ακούει. (Είναι να ανατριχιάζεις στο άκουσμα νεοφανών αγίων στα γρήγορα αγιοποιημένων, οι επαίροντες ότι εισήλθον στα άδυτα της Θείας μυστικότητας και μπορούν με σιγουριά να μας πληροφορήσουν αυτά που δεν επετράπη να αποκαλύψουν ο υιός της βροντής, ο Άγιος Απόστολος Ιωάννης ο Θεολόγος, ο Άγιος της Πάτμου, και ο ανήρ των επιθυμιών, ο Δανιήλ. Και στην προσπάθειά τους να δοξασθούν από τους οπαδούς τους, παρερμηνεύουν και αυτά τα οποία επετράπη να μας φανερώσει ο Θεός μέσω των Προφητών Του και των Αποστόλων Του. Παράδειγμα, ο αντίχριστος προ των πυλών, οι νεοφανείς άγιοι ενώπιον διαιρεμένου Πατριάρχη ο οποίος στρέφεται εναντίον της Ορθοδοξίας μαζί με το φίλο του, Πάπα, άγιοι οι οποίοι αγνοούν τον Απόστολο των εθνών, Παύλο, ο οποίος παραγγέλλει ότι οι ομολογητές έχουν την δικαιοσύνη στην καρδιά τους και την σωτηρία τους στο στόμα τους μέσω ομολογίας, Ρωμαίους 10:10-11. (Ας μας πληροφορήσουν οι οπαδοί των νεοφανών αγίων, οι οποίοι εισέβαλαν και στην Ορθόδοξοι Ρωσία, πότε εν ζωή οι νεοφανείς άγιοι ομολόγησαν εν στόματι εναντίον του Μακαριστού Χριστόδουλου και των συνεχιστών του, Πατριάρχη και Μακαριώτατου.) Και αν δεν ομολογούσε εν στόματι ο εκ δεξιών ληστής, θα κληρονομούσε παράδεισο; Ο εκ δεξιών ληστής, δέκτης της Χριστιανικής διδασκαλίας, από την ενεργοποίηση της Θείας Δικαιοσύνης μέσα του, μέσω της ενεργοποίησης της συνειδήσεώς του εξαιτίας της εικόνος που βίωνε γύρω του, κατορθώνει να συλλάβει μηνύματα απευθείας από το Θείο Δίκαιο. Αυτό δηλαδή που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχαν κατορθώσει να συλλάβουν οι μαθητές του Θείου Ελέους, του Ναζωραίου. Απόδειξη ότι οι μαθητές μέχρι εκείνη την στιγμή αδυνάτησαν να αντέξουν το επίπεδο του ληστή, το εμπλουτισμένο από το Θείο Δίκαιο. Αργότερα το κατάφεραν, το άντεξαν δια του μαρτυρικού τους θανάτου. Και έχει αυτές τις δυνατότητες ο άνθρωπος, και το ιερατείο τού τις έχει κρύψει.

Στον Δανιήλ βλέπουμε τον άνδρα που φοράει τα κατάλευκα λινά να είναι επάνω του ύδατος με τα δύο πόδια και να υψώνει και τα δύο χέρια προς όρκον, και ο άλλος ο άνδρας της απέναντι όχθης του ποταμού είναι ο Άγγελος της Αποκάλυψης 10:7-8 δείχνει ότι υπάρχει μία ανάπαυλα μεταξύ του έβδομου Αγγέλου όταν μέλλει να σαλπίσει και της ολοκλήρωσης του μυστηρίου του Θεού, το οποίο ευαγγέλισε τους δούλους του, τους προφήτες. (Βλέπουμε στον Δανιήλ 12:5-7 τον άνδρα της απέναντι όχθης να μην γνωρίζει για το πότε ο ερχομός των θαυμασίων που είπε ο φορών τα λινά, και τον ρωτά έως πότε; Αυτά τα απόκρυφα της απόλυτης Θείας μυστικότητας, τα γνωρίζουν οι οπαδοί των νεοφανών αγίων, των αγιοποιηθέντων από αμφισβητούμενο Πατριαρχείο. Πιο πολλά, φίλε Βλαδίμηρε, γνωρίζει ο καθοδηγούμενος γελαδάρης Μπάιντεν, από τους αυλοκόλακες αιθεροβάμονες της παραπαίουσας Ελληνικής κοινωνίας, και θυμήσου το σημάδι της γαϊδουρίτσας που παρεμπόδισε τον δρόμο σου προς το Ρωσικό μοναστήρι. Πώς θα το ερμήνευε άραγε ο νεαρός στρατηλάτης της Αριστοτέλειας παιδείας;)  Εδώ έχουμε τον κρίκο σύνδεσης Αποκάλυψης και Παλαιάς Διαθήκης, ο Άγγελος της Αποκάλυψης μαρτυρεί για τον Άγγελο της Παλαιάς Διαθήκης, και ο Άγγελος της Παλαιάς Διαθήκης για την Αποκάλυψη. Και ο κρίκος σύνδεσης Αποκάλυψης και Παλαιάς Διαθήκης έχει μυστήρια πνευματική, άγνωστη προέκταση.

Στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου, Παναγιώτατοι, και αυτό κατά τον Αρχάγγελο Μιχαήλ παραπέμπει σε ενωμένη Ορθοδοξία ή καλύτερα σε μία ποίμνη με Ποιμένα τον Ναζωραίο. Ο νεαρός στρατηλάτης Αλέξανδρος πρώτα ένωσε τα Ελληνικά βασίλεια σε ένα, πλην των Λακεδαιμονίων, και μετά εξεστράτευσε εναντίον των Περσών. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι απανταχού Ορθόδοξοι. Εν τω αυτώ νοΐ και μία γνώμη κατά τον Απόστολο των εθνών Παύλο, Κορινθίους Α΄ 1:10-11, και αφού αυτό πράξουμε, ούτε καν θα αντισταθούμε στον Πάπα διότι εκείνος γνωρίζει πώς μπορεί να τρυπώνει από ανοιγμένες κερκόπορτες. Και ακόμη ο Απόστολος των εθνών Παύλος, ομιλών για τον εαυτόν του εμάς διδάσκει, τον καθέναν ξεχωριστά: Αλήθεια λέω, μάρτυράς μου είναι ο Χριστός, μάρτυρες επίσης είναι η συνείδησή μου και το Άγιο Πνεύμα, άρα η συνείδηση συμπλέει με το Άγιο Πνεύμα, προς Ρωμαίους 9:1-2. Επομένως, ο διαιρεμένος δεν συμπλέει, ούτε με την αδιαίρετη και Ομοούσια Πύλη των προβάτων, ούτε με τη συνείδηση, ούτε με το Άγιο Πνεύμα, δηλαδή δεν ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας, αυτοί που δεν ορθοτομούν τον Λόγο της Αληθείας μάχονται για τη συντόμευση της καταστροφής τους, βλέπετε Ουκρανία. Οι δαίμονες αδιαίρετοι και οι Ορθόδοξοι διαιρεμένοι. Από εκεί και μετά, Παναγιώτατοι, η Ορθοδοξία είναι εύκολη λεία της πανθρησκείας μέσω του Παπισμού, διότι οι απανταχού Ορθόδοξοι τον φοβισμένο Πάπα αντέγραψαν, και τον δικαιώνουν, ο οποίος προηγείται σε φόβο των Ορθοδόξων μέσω της Θείας Κοινωνίας σε μορφή αναβράζουσας ασπιρίνης, και πάλι, Παναγιώτατοι, στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου.

Γελαδάρηδες: Άπληστοι εξερευνητές λιβαδιών και υδάτινων πηγών. Με την υπεροπλία τους απομάκρυναν από τα πλούσια αρδευόμενα εδάφη, τους εγχώριους πληθυσμούς και τους ανάγκασαν να υποχωρήσουν στα άγονα εδάφη, φυσικές ακροπόλεις για να αποφύγουν την υπεροπλία των άπληστων κατακτητών, ο πρώτος ανταρτοπόλεμος της Αμερικανικής ηπείρου, και μετά ο πρώτος εμφύλιος μεταξύ γελαδάρηδων, εμφύλιος υποκινούμενος από την απληστία τους. Η κατάρα των Ινδιάνων; Η ατυχία των καταδιωκόμενων συνεχίσθηκε στα άγονα εδάφη, διότι το υπέδαφος των άγονων εδαφών έκρυβε πετρέλαιο. Και όταν η αφαίμαξη του εδαφικού και υπεδαφικού πλούτου κατοχυρώθη, οι εγχώριοι πληθυσμοί περιορίσθηκαν σε ελεγχόμενους καταυλισμούς.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, η κατάκτηση της Αμερικανικής ηπείρου άνοιξε την όρεξη και για την κατάκτηση των υπόλοιπων ηπείρων. Εδώ όμως πρέπει να χρησιμοποιήσουν κατά το δυνατόν αλάνθαστα την σκέψη τους, δηλαδή βλέποντας και προχωρώντας. Συνεργάστηκαν με τους τυράννους των ηπείρων, τους εξέθεσαν στα μάτια των λαών τους και μετά έγιναν απελευθερωτές των λαών, άρα και έμπιστοι των λαών. Εδώ συνεργάστηκαν με τους ιστορικούς για να κρυφτεί αυτή η απάτη, μάταια όμως, διότι το αναδυόμενο τέταρτο ράιχ φωνάζει από μόνο του.

Εδώ αρχίζει ο απελευθερωτής των εθνών να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, το πρόσωπο των τυραννικών του διαθέσεων. Δεν μπορεί να συνεχίσει να ξεσκεπάζει τις διαθέσεις του χωρίς να κατακτά εδάφη, ούτε μπορεί να περιορίσει τους λαούς των άλλων ηπείρων σε ελεγχόμενους καταυλισμούς όπως τους εγχώριους της Αμερικανικής ηπείρου. Να τους ξεκληρίσει όμως από τις εστίες τους και να τους εγκλωβίσει με την βοήθεια του κόκκινου μπαλαντέρ, του μπαλαντέρ για όλες τις δουλειές, του μπαλαντέρ με το μισοφέγγαρο και το αστέρι, της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας και να δημιουργήσει στην αλλοδαπή καταυλισμούς δύναται. Άρα, αναγκαία η βία πάλι μέσω υπεροπλίας, βλέπετε τον κατευθυνόμενο γελαδάρη Κλίντον με τις έξυπνες βόμβες, τις κατερχόμενες από το πουθενά στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Εδώ σταματώ για να ασχοληθώ λιγάκι με τον φίλο της Μαντλίν Ολμπράιτ, τον φίλο τον Κίσινγκερ: Φίλε Χένρι, τα βήματα της Νέμεσης τα ακούς; Κατά τον Προφήτη Δανιήλ, όχι μόνο θα τα ακούσετε αλλά θα τα νοιώσετε επάνω σας. Ο γρίφος που αναφέρεται στον Δανιήλ, από καιρόν έως καιρών και ήμισυ καιρού εξελίσσεται προς το τέλος του, και συνάδει με την ολοκλήρωση του διασκορπισμού του Ισραήλ στα έθνη, Δανιήλ 12:8-10. Και την αρχή του διασκορπισμού την περιγράφει ο Ζαχαρίας 2:1-5. Και θα καταλήξει ο διασκορπισμός εις πάντα τα έθνη και όπου προπορεύεσθε οπίσω σας ο αφανισμός. Και μία γη εκλεκτή, άγνωστη (του Κολόμβου) θα την καταδικάσετε σε αφανισμό, Ζαχαρίας 7:14 έως τέλος. Εκεί κάπου ολοκληρώνεται ο διασκορπισμός, διότι κατά την Αποκάλυψη, έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, οι καταλειφθέντες του λαού μου, για να μην συγκοινωνήσετε με τις αμαρτίες αυτής και την τιμωρία αυτής, Αποκάλυψη 18:4-5.

Η συνέχεια της εξόδου, της δεύτερης εξόδου, πανομοιότυπης της πρώτης εξόδου από την Αίγυπτο, της εξόδου από τα έθνη, την αναφέρει ο Ιερεμίας 23:39 έως τέλος, και ο Ησαΐας αναφέρει τον εξίσου θαυμαστό τρόπο με τον οποίον θα διαβούν πάλι την Ερυθρά οι εξερχόμενοι από τα έθνη, καταλειφθέντες του Ισραήλ, Ησαΐας 11:15 έως τέλος. Και επανέρχεται, φίλε Χένρι, ο Ιερεμίας πληροφορώντας μας για την νέα διαθήκη μεταξύ Θεού και Ισραήλ, διότι την πρώτη μεταξύ Αβραάμ και Θεού δεν την τίμησαν, Ιερεμίας 38:31-35, και συμπλέει και ο Ιεζεκιήλ 37:21-23.

Φίλε Χένρι, γνωρίζω ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζεις τα παθήματα του Ισραήλ στη προσπάθειά τους να αποφύγουν την Νέμεση, αυτά τα παθήματα έχουν δημιουργηθεί από λάθος κινήσεις, λάθος κινήσεις που συνοδεύονται από την περιφρόνηση της διαθήκης μεταξύ Αβραάμ και Θεού. Θα είναι χαζό να μην χρησιμοποιήσεις, έστω και την τελευταία στιγμή, την εξυπνάδα σου και να αλλάξεις στρατόπεδο, δηλαδή από το ψέμα στην αλήθεια.

Με την αλήθεια φίλε Χένρι, θα γίνεις σύμβουλος της όγδοης εκ των επτά μονοκρατορίας διότι υπάρχει ακόμη καιρός η όγδοη μονοκρατορία να κατανοήσει ότι η τύχη της είναι αντίγραφο της μητέρας της, της Βαβυλώνιας Χαλδαίας, αν δεν μετανοήσουμε, όπως αναφέρεται στον Ιερεμία. Αναφέρεται, ότι αφού ο Ιερεμίας ανέγνωσε το βιβλίο, το έδεσε σε μία πέτρα και το πέταξε στο μέσον του Ευφράτη ποταμού, και είπε, όπως βυθίζεται η πέτρα έτσι θα βουλιάξει η Βαβυλών και δεν θα αναδυθεί έως ότου στείλω επ’ αυτής όλες τις τιμωρίες της, Ιερεμίας 28:63 έως τέλος. Και στο Ιερεμίας 28:42-43 αναφέρεται, κατέκλυσε την Βαβυλώνα η θάλασσα με ηχηρά κύματα και κατελήφθη, και υπάρχει επαλήθευση επ’ αυτών φίλε Χένρι, διότι στο Ιράκ, στην πάλαι ποτέ Χαλδαία, σήμερα γίνονται έργα αφαλάτωσης του καταληφθέντος από την θάλασσα εδάφους, βλέπετε Ελληνική εταιρεία τον Σκαμπανέα, είχε αναλάβει το έργο πριν τον πόλεμο Ιράν-Ιράκ. Και αναφέρεται στην Αποκάλυψη για την θυγατέρα της Βαβυλώνος η ίδια τιμωρία. Είδε ο υιός της βροντής, ο Άγιος Απόστολος της Πάτμου, έναν Άγγελο να πετά μία μυλόπετρα μέσα στη θάλασσα και να λέει, με τόση ορμή θα βουλιάξει η σύγχρονη πόλη η μεγάλη η Βαβυλών, Αποκάλυψη 18:21-22.

Και εσύ φίλε Χένρι, προλαβαίνεις αν θελήσεις να εξιλεωθείς και να πάρεις αυτήν την φορά ένα πραγματικό βραβείο νόμπελ ειρήνης. Οι γελαδάρηδες, φίλε Χένρι, καθοδηγούνται εύκολα και αυτό το ξέρεις. Ένας γελαδάρης δεν είναι δυνατόν να έχει την ικανότητα να εκτοξεύει βόμβες από το πουθενά με χειρουργική ακρίβεια. Αυτό το πέτυχε από τις διάνοιες των εθνών, τις οποίες αγοράζετε διαχρονικά προς όφελος των γελαδάρηδων, οι οποίοι σας κάνουν όλες τις δουλειές, και έκαναν επίδειξη χειρουργικής ακρίβειας στην Γιουγκοσλαβία, για να πείσουν τους ανόητους Ευρωπαίους ότι με αυτήν την ικανότητα θα χτυπηθούν μόνο οι εχθρό του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ όμως εχθρεύεται και τον Θεό Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ. Και πολύ καλά γνωρίζεις φίλε Χένρι, τί σημαίνει να τολμήσεις να αντιμετωπίσεις τον Αληθινό Θεό. Και υπάρχουν προστατευόμενοι του Θεού ανάμεσα στους Ισραηλίτες και στους Ορθόδοξους. Και είναι καταγεγραμμένο στην Βίβλο ότι το παιχνίδι πάντα το έχαναν αυτοί που εναντιώνοντο στον Αληθινό Θεό. Άρα, οδηγείται η Ευρώπη από άγνοια στο σφαγείο.

 

Αθήνα,

13 Φεβρουαρίου 2022,

Βασίλειος Ρογοκένης

Κιν.: 6984918861

e-mail: tisagorevinvouletai.ffee@yahoo.gr