Βάιος Φασούλας : Είναι κανείς εδώ; Μας ακούει κανείς; (5ον)

fasulas vaios

Τι ρίχνει ο θεός και δεν το πίνει η γη!

Γράφει ο νεοαντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Βλέπει κανείς τα τηλεοπτικά πάνελ και τις ιδιαίτερες ατάκες των αντιπολιτευόμενων κομμάτων. Πολλά είπανε αλλά ποιος και πώς δημιουργήθηκε το χρέος μούγκα. Λοιπόν βρεθήκαμε στην ΕΡΤ1, γιατί τη θεωρούμε δημόσια, αντικειμενική και πολύ σχολαστική.

Με την εικόνα που είδαμε λέμε: Τι ρίχνει ο θεός και δεν το πίνει η γη! Αλλά και ο σοφός λαός μας δεν πάει πίσω: «Είπαν της γριάς να χέσει, κι αυτή ξεκωλιάστηκε».

Στους καλεσμένους λοιπόν της ΕΡΤ1 και μια …όψιμη μοναδική κυρία Κράτσα (νεοδημοκράτισα) στο ανδρικό πάνελ ξελαραγκιάστηκε να μιλά με τέτοιο αρρωστημένο πάθος για την «ΕΕ» που εμείς που κάναμε δεκαετίες, αυτά δε τα μάθαμε ποτέ. Τέτοια ξεχαρβαλωμένα φερέφωνα βγάζει ο δύστυχος τόπος μας. Δημοσιογραφίσκοι καιροσκόποι, κοκόρια και κότες που συνεχώς κακαρίζουν έτσι που να δημιουργούνε μια ηχορύπανση που τρυπά μηνίγγια. Η ελεεινή τους «αντιπαράθεση» αυτών των κομμάτων-ληστών -λαμόγιων-κλεφτών, φερέφωνα-κοκόρια που έφεραν την Ελλάδα στο γκρεμό (ΝΔ, ΠαΣΟΚ με όλα τα κομμάτια του, Ποτάμι) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ «ΚΡΗΤΙΚΗ» ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όπως επιβάλλεται και ο αποκλεισμός της αποστροφικής και προπαγανδιστικής προβολής τους από το δημόσιο κανάλι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Τέτοιες στιγμές που η Ελλάδα βρίσκετε σε άμεσο κίνδυνο και αυτοί του πάνελ της ΕΡΤ1 να γυρίζουν στην ουρά τους υποστηρίζοντας αρρωστημένα την απρόσωπη «Νομισματική Ένωση» δεν το έχουμε ξαναζήσει. Αίσχος! Πρέπει να ντρέπονται για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και το κατώτατο «πολιτικό» επίπεδο στο γυαλί που τους βλέπει η ελληνική κοινωνία.

Ας καταλάβουν τουλάχιστον πως οι μεταξύ τους «αντιπαραθέσεις» στο πάνελ και όχι μόνο για το Σύριζα, θυμίζει ή μοιάζει με ζούγκλα όπου μια αγέλη άγριων ζώων βρίσκεται στη φάση μιας κατασπάραξης ενός θηράματος.

Μόνο που το θήραμα που κατασπαράζεται αυτή τη στιγμή είναι η Ελλάδα και ο ελληνισμός που βρίσκεται στη ζούγκλα των αγρίων, ελλήνων «πολιτικών» και …ευρωπαίων.

Αυτά τα κομματικά πρόσωπα-σκιές που θέλουν σώνει και καλά να κομματιάσουν την Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΟΜΩΝΟΘΟΥΝ και να μη θυμώνουν όταν ο λαός τους λέει προδότες…

.