Βάιος Φασούλας : Οι ατάκες του προέδρου της Δημοκρατίας

fasulas vaios

Εμείς οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ για λόγους της μη διατάραξης της ελληνικής μας συνείδησης, απλά δεν συμμετέχουμε.

«Προειδοποιεί πως θα παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος σε περίπτωση από-φασης εξόδου από το Ευρώ – See more at: http://arouraios.gr/2015/06/proeidopoiei-pos-tha-paraitithei-o-prokopis-pavlopoulos-se-periptosi/#sthash.OxiWflNw.dpuf»
… … … … … … … … … … … … … …

Αν η πληροφόρηση είναι σωστή και όχι για το θεαθήναι ή λαϊκισμό ή όποια σκοπιμότητα. λέμε προς τον πρόεδρο πως οι ηγέτες, στα δύσκολα φαίνονται. Όπως φαίνεται ο πατριωτισμός και η αγάπη ΠΡΩΤΑ για την πατρίδα και αν περισσεύει κάποια και στο γείτονα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση που αν μείνουμε απ’ έξω… αμάν κύριε πρόεδρε θα πεθάνουμε!!. Αυτό λέγεται και ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ πρώτου μεγέθους και είναι ένα καλό μάθημα για το Σύριζα που σας πρότεινε. Ο Καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Αν θέλει να φύγει ο κύριος Πρόεδρος ο δρόμος είναι είναι ανοιχτός. Κι άλλωστε οι εμπειρίες που έχουμε από τους προηγούμενους προέδρους-ιδιαίτερα τον τελευταίο μνημονιακό, μας έχουν αφήσει αρκετές γεύσεις πίκρας και ντροπής. Επί πλέον το κοινοβούλιο τον ψήφισε όχι ο λαός. Εκτός και αν μπλοφάρει προς τους ευρωπαίους για να μας …λυπηθούν και να αλλάξουν ταχτική και εμείς στο μεταξύ θα πρέπει να δούμε το αφτί μας.!!

Στα μεγάλα παιχνίδια που στήσανε οι ευρωαρπάχτρες παίχτες και το κόμμα του κυρίου προέδρου συμμετέχει. Εμείς οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ για λόγους της μη διατάραξης της ελληνικής συνείδησης, απλά δεν συμμετέχουμε.

Διότι:

Αγαπάμε την Ελλάδα! Και δεν είμαστε ούτε εθνικιστές και πολύ περισσότερο δεν είμαστε σοβινιστές. Είμαστε διεθνιστές, αγαπούμε τους λαούς και το δείξαμε σε όλη την οικουμένη και σε όλους τους αιώνες. Και αυτό που ενστικτωδώς διδαχτήκαμε το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό την αγαπάμε, γι’ αυτό την πονάμε και τη λατρεύουμε πιότερο από οποιοδήποτε Θεό, «οργανισμό», «σύμμαχο», «φίλο», ελληνικό κόμμα, Έλληνα κυβερνήτη, «εθνάρχη» ή κομματάρχη. Γιατί η Ελλάδα είμαστε Εμείς και γιατί η Ελλάδα δε μας πλήγωσε ποτέ!…
«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούνιος 21 2015 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de

.