Τζάμπα οι…δημόσιες σχέσεις των τρικαλινών δημοτικών συμβούλων

 

Στράφι πάνε οι περιοδείες, οι παρουσίες σε πανηγύρια  και γενικότερα οι δημόσιες σχέσεις, στις οποίες είχαν επιδοθεί πολλοί εκλεγμένοι σύμβουλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ο «Κλεισθένης» άλλα ορίζει.

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, για να εκλεγεί κάποιος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο  Τρικκαίων π.χ. στις προηγούμενες εκλογές, έπρεπε να ψηφιστεί από όλο το σύνολο του Δήμου, δηλαδή και από τον Δήμο Τρικκαίων, αλλά και από τους πρώην καποδιστριακούς Δήμους, ενώ σ’ αυτές τις εκλογές ο «Κλεισθένης» ορίζει ρητά πως οι Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται από τους σταυρούς που παίρνουν μόνον στον οικείο Δήμο, στον οποίο ανήκουν.

Δηλαδή οι κάτοικοι των χωριών ορίζουν μόνον 1 ή 2 συμβούλους (αυτούς του δικού τους παλιού Καποδιστριακού Δήμου) και δεν έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης στο κεντρικό δημοτικό συμβούλιο!

Με βάση λοιπόν όλα αυτά που ορίζονται στον «Κλεισθένη» και που το σύνολο των ενδιαφερομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση αγνοούν , γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πήγαν…τζάμπα τόσες παρουσίες και τρεχάματα υποψηφίων συμβούλων στην περιφέρεια προς άγρα ψήφων!