Υλικά συνταγής
- 100 γρ. ανθότυρο κομματιασμένο
- 100 γρ. μανούρι κομματιασμένο
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 80 ml αγουρέλαιο Άλτις
- 1 πιπεριά πράσινη κέρατο λιωμένη
- ½ πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά για γεύση και χρώμα) λιωμένη
- ανάλογο πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ή μπούκοβο
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε μπλέντερ και τα χτυπάμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Σερβίρουμε την τυροχτυπητή επάνω σε ψημένα ψωμάκια με μπούκοβο και ωμό αγουρέλαιο.