Τυροχτυπητή με λευκά τυριά

Υλικά συνταγής

  • 100 γρ. ανθότυρο κομματιασμένο
  • 100 γρ. μανούρι κομματιασμένο
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 80 ml αγουρέλαιο Άλτις
  • 1 πιπεριά πράσινη κέρατο λιωμένη
  • ½ πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά για γεύση και χρώμα) λιωμένη
  • ανάλογο πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ή μπούκοβο
Εκτέλεση συνταγής
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε μπλέντερ και τα χτυπάμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Σερβίρουμε την τυροχτυπητή επάνω σε ψημένα ψωμάκια με μπούκοβο και ωμό αγουρέλαιο.

icookgreek.gr