Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και τα μισά φύλλα δυόσμοu, ώστε να αρωματιστεί η κρέμα. Βάζετε σε ένα μπολ τα καρύδια, τον υπόλοιπο δυόσμο ψιλοκομμένο και την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ σπασμένη. Ρίχνετε το μίγμα από το κατσαρολάκι και ανακατεύετε να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα και στη συνέχεια σχηματίζετε μικρές μπαλίτσες που τις πανάρετε με Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Υλικά
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. (2 πλάκες) Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια
- 6 φύλλα δυόσμου
- 100 γρ. (1 φάκελος) Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ