Τρουφάκια

Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και τα μισά φύλλα δυόσμοu, ώστε να αρωματιστεί η κρέμα. Βάζετε σε ένα μπολ τα καρύδια, τον υπόλοιπο δυόσμο ψιλοκομμένο και την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ σπασμένη. Ρίχνετε το μίγμα από το κατσαρολάκι και ανακατεύετε να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα και στη συνέχεια σχηματίζετε μικρές μπαλίτσες που τις πανάρετε με Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.