Τρόμος για 53χρονη που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

 

Από την αστυνομία ερευνάται αν η ιδιοκτήτρια του ζώου παρέλειψε να τηρήσει τους κανόνες για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου, με αποτέλεσμα αυτός να της ξεφύγει και να επιτεθεί στην 53χρονη

Με τραύματα στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι μετά από επίθεση σκύλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας 53χρονη Λαρισαία την Πέμπτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο στην περιοχή του Αβέρωφ.

 Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 53χρονη ενώ περπατούσε δέχτηκε επίθεση σκύλου ιδιοκτησίας 48χρονης. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε από τα δόντια του σκύλου στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι. Από την αστυνομία ερευνάται αν η ιδιοκτήτρια του ζώου παρέλειψε να τηρήσει τους κανόνες για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου, με αποτέλεσμα αυτός να της ξεφύγει και να επιτεθεί στην 53χρονη. Να έβγαλε δηλαδή για τον καθιερωμένο περίπατο τον σκύλο χωρίς να διαθέτει λουρί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και στη συνέχεια στην Ορθοπεδική Κλινική όπου και νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας της δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πηγή: onlarissa