Τρόμος από παράξενο πλάσμα που κατασπαράζει ζώα μες στο σκοτάδι (Video)

Τρόμος έχει κυριεύσει τους κατοίκους της επαρχίας Σάντα Φε στην Αργεντινή, καθώς φαίνεται ότι ο μύθος του «chupacabra», του αιμοδιψούς δαίμονα, έχει πάρει σάρκα και οστά.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μεγαλόσωμο πλάσμα τριγυρνά στην περιοχή μέσα στο σκοτάδι και αναζητεί θηράματα.

Πρόκειται για ένα τρομακτικό τετράποδο με ύψος του ξεπερνά τα δύο μέτρα. Έχει ράχη καμήλας και πρόσωπο αλόγου. Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι έχει ήδη επιτεθεί και σκοτώσει δύο σκύλους, έναν γερμανικό ποιμενικό και ένα πίτμπουλ.

Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της Σάντα Φε έχουν πανικοβληθεί, και φοβούνται να κυκλοφορήσουν τις νύχτες στις γειτονιές τους. Οι έρευνες των Αρχών, αλλά και των επιστημόνων συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να δώσουν απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτηματικά.
Κάποιοι, πιο δεισιδαίμονες, έχουν αναφέρει ότι το πλάσμα είναι το διαβόητο «chupacabra», ένα από τα πιο τρομακτικά πλάσματα της μυθολογίας της νότιας Αμερικής, το οποίο θεωρείται ότι μοιάζει με διασταύρωση σκύλου και ερπετού και κατασπαράσσει ζώα και ανθρώπους για να πιει το αίμα τους.
Πηγή: topontiki.gr