Τροχαίο ατύχημα στη νέα Ε.Ο. Πύλης-Μουζακίου

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης στη νέα Επαρχιακή Οδό Πύλης – Μουζακίου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός για το νεαρό οδηγό του ΙΧ.

Συγκεκριμένα στις 11:30 π.μ. περίπου, ΙΧ επιβατικό όχημα, κινούμενο στη νέα Επαρχιακή οδό Πύλης-Μουζακίου, λίγο μετά την θέση «Διασέλα», με κατεύθυνση από Μουζάκι προς Πύλη, στην δεύτερη δεξιά στροφή ο νεαρός οδηγός του ΙΧ, που ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων στο όχημα, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κατά δήλωση του ιδίου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει αρχικά στο τσιμεντένιο στηθαίο που αποτελεί τμήμα του χάνδακα απορροής των βρόχινων υδάτων και στη συνέχεια να ντελαπάρει δύο φορές επί του οδοστρώματος, καταλήγοντας  με την οροφή στο αντίθετο ρεύμα της ΕΟ.

Παρά της φαινομενικής σφοδρότητας και του τρόπου που εξελίχθηκε το όλο συμβάν, ο οδηγός του ΙΧ βγήκε μόνος του από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του, χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό, όντας πολύ καλά στην υγεία του.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το εν λόγω συμβάν, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.