Τρεις από τους τους δεκατρείς που απολογήθηκαν προφυλακίστηκαν από την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλίας

Τρεις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν και δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους από τους δεκατρείς που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια για τις υποθέσεις των τριών εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν στη Θεσσαλία και στο λεκανοπέδιο Αττικής. Υπενθυμίζουμε ότι συνελήφθησαν 48 άτομα, ενώ από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 220 ατόμων._copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Οι τρεις εγκληματικές οργανώσεις, κατηγορούνται για πληθώρα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, διακεκριμένων περιπτώσεων κατοχής και εμπορίας πυροβόλων όπλων, μαστροπείας, πλαστογραφίας, πρόκλησης και προσφοράς για εκτέλεση κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα. Οι απολογίες της πρώτης «φουρνιάς» των συλληφθέντων θα συνεχιστούν αύριο και για τους 48 συλληφθέντες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη.