Τρίκερι: «Βουτιά» θανάτου για δύο από πτώση Ι.Χ. σε βάθος 7 μέτρων

Τραγωδία στην περιοχή Κότες Τρικερίου, όπου σήμερα το μεσημέρι αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 7 μέτρων με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και δύο τραυματίες επιβάτες.
Το δυστύχημα έγινε στις 14.50 σήμερα το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο, έφυγε σε ένα ανάχωμα που είναι 7 περίπου μέτρα πιο κάτω και λόγω της φόρας που είχε ανατράπηκε και σταμάτησε σε ίσωμα, με τον ουρανό στο έδαφος, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία εγκλωβίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και τρεις γυναίκες και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώθηκε ότι ο άνδρας και η μια γυναίκα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ οι άλλες δύο γυναίκες τραυματίστηκαν. Οι επιβαίνοντες στο μοιραίο Ι.Χ. μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκροί είναι ο Θρασύβουλος Ευγενικός, κάτοικος – εν ζωή Λαύκου – και η Ασημίτσα Τσιβελέκου, κάτοικος – εν ζωή – Τρικερίου, ενώ η μια γυναίκα τραυματίας φέρεται να είναι αδελφή της θανούσης.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής και του ΕΚΑΒ, ενώ από την Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν 4 οχήματα, τα δύο 2 με 7 άνδρες συνολικά και επικεφαλής του συμβάντος τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας Νίκο Μητσιογιάννη.

magnesianews.gr