Τρικαλινά νάζια …..

grafeio

 

 

 

 

Αδυνατώ να παρακολουθήσω τις εξελίξεις…Τα ξεκατινιάσματα, τα πληρωμένα παραπολιτικά, τις κολοτούμπες, την ξύλινη γλώσσα…Η Ελλάδα έχει υποστεί δεινά πολέμου και οι επαγγελματίες πολιτικοί και πολιτικάντηδες κοιτάνε μόνο να προπαγανδίζουν μπας και σώσουν το τομάρι τους. Να βρούνε ψήφια στην κάλπη.

Να συνεχίσουν το μοναδικό επάγγελμα που ξέρουν..Άντε να τους βγάλω από την αγωνία..Τα βρήκατε τα ψήφια.. Και;;;; Συνεχίζετε να βιοπορίζεστε από την πολιτική… Συνεχίζετε να έχετε καρέκλα με μαξιλαράκι στην πλάτη.. Και;;;;; Συνεχίζετε να γίνεστε φερέφωνο του μεγάλου, κάθε φορά, αρχηγού. Του μεγάλου, κάθε φορά, πάνσοφου κόμματος!!!!! Και;;;;

Η πολιτική είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό…Δεν είναι γήπεδο για κομματόσκυλα…Δεν είναι για να βολεύονται συγγενείς, φίλοι και δούλοι… Είναι για να αλλάζει ο κόσμος… Να γίνεται καλύτερος ο κόσμος…Ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα εξαρτάται από το..τιμολογιάκι… Πού πήγε..Ποιος το πήρε..Πότε θα το ξαναπάρει..Έχουν διαλύσει κάθε υγιή κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό ιστό…Έχουν διαβρώσει δουλειές, πανεπιστήμια, σχολεία, σπίτια…Εκεί αυτοί..Ίδιοι και απαράλλακτοι..

Ένα ολόκληρο σύστημα κατέρρευσε..Το δικό τους σύστημα..Εκεί αυτοί..Ίδιοι και απαράλλακτοι…Εξουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. και νομίζουν ότι θα σωθούν. Ότι θα συνεχίσουν να μας κοροιδεύουν… Και ο Χίτλερ είχε τον Γκαίμπελς. .Δεν άντεξε…Και οι χούντες, μαύρες και κόκκινες, είχαν δική τους την πληροφόρηση..Δεν άντεξαν..Τους ξεπέρασε η ίδια η κοινωνία…Τους ξεπέρασε η ίδια η ζωή…Ας ξεκινήσει από δω..Ας ξεκινήσει από τα Τρίκαλα…Βάλτε τους στην άκρη…Σηκωθείτε όρθιοι…Μην τους χαρίζετε το μέλλον σας..

Το μέλλον των παιδιών σας…Μιλήστε!!! Μιλήστε!!! Στα μαγαζιά..Στα σπίτια..Στα blogs.. Μιλήστε στα παιδιά σας..Είναι δικιά μας η ζωή μας…Δεν θέλουμε πάτρονες.. Δεν θέλουμε καθοδηγητές…Δεν θέλουμε ψεύτες !!!!

 

Bαγγέλης Φρύδας

 

.