Τρίκαλα | Τα κόμματα ετοιμάζονται για τις εκλογές και φτιάχνουν τα ψηφοδέλτια

Η δυναμική επαναφορά στο προσκήνιο της συζήτησης για τις παρακολουθήσεις είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν και τα σενάρια για τον χρόνο της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Σε πλήρη κινητικότητα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων βρίσκονται όλα τα κομματικά επιτελεία στο φόντο βολιδοσκοπήσεων και  ζυμώσεων ανά την επικράτεια, καθώς και δημοσκοπήσεων, οι οποίες τρέχουν (και) σε τοπικό επίπεδο ( ΕΔΩ).

Από την κυβέρνηση διαμηνύουν ότι σε τίποτα δεν αλλάζει ο προγραμματισμός για κάλπες στο τέλος της τετραετίας, ωστόσο την ίδια στιγμή στην αντιπολίτευση είναι σε αυξημένη ετοιμότητα για έναν εκλογικό αιφνιδιασμό ακόμα και μέσα στο χειμώνα.

Πρώτο το επόμενo διάστημα, αναμένεται να ανακοινώσει τους συνδυασμούς του στη περιφέρεια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα ακολουθήσει αμέσως μετά το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Ν.Δ. πολύ αργότερα

Στο νομό Τρικάλων δυστοκία στην εξεύρεση υποψηφίων φαίνεται πως αντιμετωπίζει μόνο το κόμμα του κ. Ν. Ανδρουλάκη, αφού στη κυβερνητική παράταξη και στο κόμμα του Α.Τσίπρα, η προσφορά υπερβαίνει τη ζήτηση.

Ανοιχτό είναι, σε κάθε περίπτωση, το ενδεχόμενο οι ηγεσίες των κομμάτων να κάνουν, τελικά, διαφορετικές επιλογές και να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια τους πρόσωπα που δεν έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στα τρικαλινά δημοσιογραφικά γραφεία.