Τρίκαλα: Ποιά σχολεία μένουν κλειστά και ποιά ανοιχτά

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι, μετά τους σεισμούς, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Φαρκαδόνας θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τετάρτη, 10/03/2021, και δεν θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από τα Λύκεια και τα Γυμνάσια με λυκειακές τάξεις (Εσπερινό Γυμνάσιο και Μουσικό Σχολείο Τρικάλων), τα οποία, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, θα λειτουργήσουν με εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Επίσης

Κλειστά θα είναι τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Φαρκαδόνας από 8/03 έως 10/03/2021.

Ανοικτά τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης & Μετεώρων (εκτός του Νηπιαγωγείου Αγιόφυλλου).

Από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Φαρκαδόνας, οι Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων θα παραμείνουν κλειστές από αύριο Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε αυτές τις Σχολικές Μονάδες.

Κατόπιν αποφάσεων των Δημάρχων: Τρικκαίων, Πύλης & Μετεώρων (εκτός του Νηπιαγωγείου Αγιόφυλλου όπου θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα 8/03/2021 για επανέλεγχο), οι Σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων που ανήκουν σε αυτούς τους Δήμους, θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

Εκ της Διεύθυνσης Π.Ε. Τρικάλων