Τρίκαλα: Μαθητιώσα νεολαία και τοπικές αρχές τίμησαν τους ηρωικά πεσόντες στο μνημείο της ΣΜΥ

Συγκίνηση αλλά και εθνική υπερηφάνεια, επικράτησε σήμερα κατά την διάρκεια της τελετής τιμής και μνήμης στους πεσόντες ήρωες της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», από τους μαθητές σχολείων των Τρικάλων και εκπροσώπους των τοπικών αρχών, μπροστά από το μνημείο ηρώων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, τον Δήμο Τρικκαίων ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, ενώ παρέστησαν επίσης οι Διευθυντές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης και Αλέξανδρος Καπανιάρης και άλλοι επίσημοι και φορείς, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο των πεσόντων ηρώων.

Επίσης βρέθηκαν εκεί αντιπροσωπείες σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπου μαθητές και μαθήτριες κατέθεσαν με τον δέοντα σεβασμό το δικό τους στεφάνι.

Μετά το πέρας της τελετής άπαντες τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ηρωικά αγωνιζόμενων και πεσόντων στο πεδίο της μάχης.