Τρίκαλα: Γονέας διαμαρτυρήθηκε σε διευθυντή σχολείου γιατί δεν έκανε σημαιοφόρο την κόρη του

Απίστευτο περιστατικό καταγγέλεται ότι συνέβη στα Τρίκαλα όπου γονέας διαμαρτυρήθηκε στον διευθυντή σχολείου γιατί η κόρη του δεν επελέγη για σημαιοφόρος!

Ο γονέας του παιδιού, εκπαιδευτικός και ο ίδιος. Αφορμή για το περιστατικό λέγεται πως στάθηκε το γεγονός ότι το κορίτσι δεν θα είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρθηκε στο ράδιο Ζυγός ο πατέρας της μαθήτριας είναι κι ο ίδιος εκπαιδευτικός κι ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά, πρόκειται για τον Σπήλιο Τσιγάρα, μιλώντας στον ραδιο Ζυγό, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στον διευθυντή και τον κατήγγειλε για “βαρύτατα παραπτώματα” μιλώντας για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κατά τον ίδιο η κλήρωση παραποιήθηκε και η κόρη του δεν έγινε σημαιοφόρος.

Ο διευθυντής της σ’ βαθμίδας εκπαίδευσης κ. Τρικάλης καταδίκασε το γεγονός ότι ένας εκπαιδευτικός επιτέθηκε σε άλλο εκπαιδευτικό αναφέροντας ότι είδε τον διευθυντή που έχει γνωμάτευση από το Νοσοκομείο.

Το διοικητικό συμβούλιο, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου πληροφορούμενο το περιστατικό της επίθεσης εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει κάθε μορφή βίας εντός της σχολικής κοινότητας.