Τρίκαλα: Επάρκεια αμνοεριφίων και καλές τιμές στην τοπική αγορά

Πλήρη επάρκεια σε ντόπια αμνοερίφια διαθέτουν τα κρεοπωλεία των Τρικάλων και ήδη αυτές τις μέρες θα προμηθευθούν όλες τις ποσότητες, για να μπορεί να εξυπηρετηθεί το καταναλωτικό κοινό, που σπεύδει να κάνει έγκαιρα  τις παραγγελίες του σε αρνί, κατσίκι, κοκορέτσι κλπ. για την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN ο Πρόεδρος του Συλλόγου κρεοπωλών νομού Τρικάλων Θεόδωρος Ευθυμίου, σε όλα τα κρεοπωλεία των Τρικάλων υπάρχει αφθονία αγαθών με ντόπια ποιοτικά και ελεγμένα κρέατα, απευθείας από τους Τρικαλινούς παραγωγούς.

Οι τιμές των αμνοεριφίων κυμαίνονται στα περυσινά επίπεδα και αναμένεται να κυμανθούν αναλόγως με την ζήτηση και τα κιλά του κάθε σφάγειου.  Πάντως οι περισσότεροι καταναλωτές προσανατολίζονται στην προμήθεια μισού αρνιού η κομματιών, λόγω των περιορισχμών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας του κορονοϊού, πολλοί δεν έχουν την δυνατότητα να ψήσουν παραδοσιακά στη σούβλα, οπότε αναγκαστικά θα το βάλουν στον φούρνο.

Η κίνηση μέχρι στιγμής στα καταστήματα των Τρικάλων βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας,