Τρίκαλα – Διακοπή ρεύματος την Κυριακή. Δείτε οδούς

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 05-11-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 17:00 Στα Τρίκαλα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Χασίων, Εσταιώτιδος, Καταραχιά, Παπαρηγοπούλου, Δροσίνη, Κουμουνδούρου, Οικονόμου, Ματαραγκιώτου, Χασίων, Ασπροποτάμου, και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών  Ηράκλειας , Κωνσταντινουπόλεως, Ευζόνων, Παπαρηγοπούλου, Δραγούμη, Βλαχάβα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.