Τρίκαλα | Δείτε που θα γίνει διακοπή ρεύματος την Τρίτη

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 06-06-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό, το S/M Σκλαβενίτης, εμπορικό BJSC, κατάστημα επίπλων JYSK, ECO Market, συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες, Φ/Β, περιμετρικά του S/M Σκλαβενίτη και όπισθεν ECO Market.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και 11:50 – 12:00  περιμετρικά του γηπέδου, εκκοκκιστήριο βάμβακος, καφέ Καθ’ οδόν, αριστερά και δεξιά Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από μετά κυψέλες Παπαϊωάννου έως και το εκκοκκιστήριο, συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες, αρδευτικά, Φ/Β.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.