Τρίκαλα: Άναψε σήμερα το ψηλότερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας

Μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του ψηλότερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα (μια σεκόβια ύψους 33 μέτρων), μέσα σε μια άκρως χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Όπως αποτύπωσε το trikalaIN, ο καιρός στάθηκε τελικά σύμμαχος για την ομαλή και με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου εκδήλωση, δεδομένου ότι μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έβρεχε συνεχώς.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έδωσε το σύνθημα για να φωταγωγηθεί το δέντρο και να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, για τους χιλιάδες επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους, βάζοντας αι επίσημα πλέον τα Τρίκαλα που είναι η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων πανελληνίως και επίσημα στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεκάδες εντυπωσιακά βεγγαλικά, που έδωσαν τον πανηγυρικό τόνο της ημέρας, καθηλώνοντας τα βλέμματα του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την κεντρική πλατεία, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν Τρικαλινά νεανικά συγκροτήματα που έπαιξαν ζωντανά μουσική για τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους.