Τρία μετάλλια και καλές θέσεις για τον ΓΑΣ Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ»

stivos 13

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών .

Οι αθλητές του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ ΄΄ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν τρία μετάλλια ( ένα χρυσό , ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο ) , ενώ υπήρξαν και καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων από τους υπόλοιπους αθλητές .

Συγκεκριμένα ΄.

– Η ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 57,80 μέτρα που αποτελεί νέο ρεκόρ για την αθλήτρια ( προηγούμενο ρεκόρ 56,50 ) .
– Η ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στον ακοντισμό κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την εξαιρετική επίδοση 47,79 μέτρα , που είναι κοντά στο ατομικό της ρεκόρ .
– Ο ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗΣ ΠΑΡΗΣ επίσης στον ακοντισμό κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σημειώνοντας επίδοση 71,19 μέτρα .
– Η ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΕΛΕΝΗ στον ακοντισμό κατέλαβε την πέμπτη θέση με επίδοση 41,09 μέτρα και έδειξε ότι είναι πάντα κοντά στις καλύτερες ακοντίστριες .
– Η ΖΑΒΛΑΝΟΥ ΒΑΣΩ στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κατέκτησε την έκτη θέση με επίδοση 13,02 μέτρα .

Μετά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Αγώνων στίβου η σφυροβόλος ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ο ακοντιστής ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗΣ ΠΑΡΗΣ συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γιάννη Κοντονάσιο , θα συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα , στους Βαλκανικούς Αγώνες στίβου Ανδρών – Γυναικών , που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ρουμανία .

.