Tρέχω για την ανάδειξη της λίμνης Γκιτζή #LakeGitzi

Στις 5/5 και ώρα 11:00 θα ξεκινήσει ο Δρόμος Υγείας 1500m περιμετρικά του Υγροτόπου Γκιτζή. Η συμμετοχή είναι δωρεάν με το νικητή να κερδίζει έπαθλο ενώ η πρώτη δεκάδα μετάλλια και οι υπόλοιποι αναμνηστικό δίπλωμα. Όσες και όσοι θα θελήσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να είναι 30 λεπτά πριν την έναρξη του, για τις οργανωτικές διαδικασίες (αυτοκόλλητα / αιτήσεις) στον τόπο διεξαγωγής του. Παράλληλες δωρεάν δράσεις, τοξοβολία, βαρκάδα και αθλητικές επιδείξεις στο σημείο, για όλες τις ηλικίες. Πληροφορίες στο 6906905588 ή (υπεύθυνος:Κρητικός Νίκος) ή στη Φόρμα Επικοινωνίας  του runlakegitzi.blogspot.com.

Το 3on3 Κεφαλόβρυσο, είναι μια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, για πρώτη φορά, στο ανακαινισμένο μας ανοιχτό γήπεδο, υψηλών προδιαγραφών, και σκοπεύουμε να το καθιερώσουμε ως ετήσιο γίγνεσθαι.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του είναι 4/5 εώς 5/5 και ο τρόπος συστήματος του είναι πρωτοποριακός αφού 36 ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και σε φάσεις Α και Β ενώ στο τέλος θα διεξαχθεί και final four με το νικητή να κερδίζει έπαθλα και χρηματικό ποσό 100€ ενώ οι ομάδες του f4 θα βραβευτούν με μετάλλια και όλες οι υπόλοιπες με δίπλωμα. Ειδική μέριμνα θα υπάρξει και για την ομάδα #fairplay που μαζί με το νικητή θα πάρουν δωρεάν το δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη χρονιά.

Σύνολο αγώνων 63, με την πρώτη ημέρα να γίνονται οι 36 και την δεύτερη οι υπόλοιποι 27.
Την πρώτη ημέρα προκρίνονται οι νικητές κάθε ομίλου και δημιουργούν ένα νέο την δεύτερη ημέρα ενώ κάθε τριάδα αρχικών ομίλων παίρνει μαζί της, την επόμενη μέρα την δεύτερη καλύτερη ομάδα (sb). Την δεύτερη ημέρα οι νικητές των τεσσάρων νέων ομίλων συμμετέχουν στο final four με διακύβευμα τον τελικό και το τρόπαιο. Η ομάδα #fairplay θα είναι η ομάδα με τα λιγότερα φάουλ του Stage B.

Παράλληλα την δεύτερη ημέρα του τουρνουά θα συμπράξει ο αθλητισμός με το περιβάλλον καθώς ενδιάμεσα των αγώνων θα πραγματοποιηθεί  Δρόμος Υγείας 1500m περιμετρικά του Υγροτόπου Γκιτζή. Δρομείς ανεξαρτήτως ηλικίας θα κατακλύσουν την Κοινότητα μας ενώ για τους νικητές θα υπάρξουν έπαθλα και για όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.

Αμφότερες δράσεις φυσιολατρών θα είναι η ύπαρξη βαρκών στη λίμνη Γκιτζή. Επίσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν και το άθλημα της τοξοβολίας. Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν.

Σύλλογοι με δράση τα άνωθεν θα δώσουν το παρόν.

Έκτακτα δρομολόγια του Αστικό Α.Ε. θα διευκολύνουν την ροή των πολλών επισκεπτών από το κέντρο της πόλης.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της ενώ τα υπόλοιπα, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος τους, η Κοινότητα θα το διαθέσει για βελτιωτικά έργα σε Κοινοτικές Δομές της.

Σε όλο αυτό το ενθουσιώδες αθλητικό διήμερο θα υπάρξει και η πλευρά του ανθρωπισμού καθώς έχουμε αναλάβει να συγκεντρώσουμε τα, πάρα πολλά, καπάκια μπουκαλιών και να δοθούν στο σύλλογο Αρωγή.

Πρόκειται για εγχείρημα που συνδυάζει αθλητισμό, περιβάλλον και ανθρωπισμό.

Η βάση του γεγονότος είναι οι πολλοί εθελοντές μας, ο άκρατος ενθουσιασμός μας και οι υποστηρικτές μας.

Το συμβάν ήδη τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, του Δήμου και άλλων Φορέων της περιοχής.

Όραμα μας είναι να γίνει ένα συναρπαστικό δρώμενο αποτελώντας παράλληλα ποιοτική επιλογή για συμμετέχοντες, επισκέπτες και υποστηρικτές ενώ ολόκληρη η Κοινότητα μας, να διακατέχεται από υπερηφάνεια για την άρτια διεξαγωγή του.

Aιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στους υποστηρικτές μας, στη Γραμματεία του Δήμου Τρικκαίων καθώς και στο κτίριο της Κοινότητας Κεφαλοβρύσου (πρώην Δημαρχείο Φαλώρειας). Επίσης δίνεται και η δυνατότητα με ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης (βλέπε πάνω δεξιά) μέσω του Ιστότοπου μας.

Πληροφορίες μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας  του 3on3kefalovriso.blogspot.com ή στο 6906905588 / 6932326616 (Κρητικός Νίκος)

Official Hashtags στα social media:
#3on3Kefalovriso #basketakia #Time4Alleyoops #RunLakeGitzi #LakeGitzi #tinoseisaisy

Πάμε να το πετύχουμε! Πάμε να το διασκεδάσουμε!

Με τιμή οι διοργανωτές του 3οn3Kefalovriso και του RunLakeGitzi.