Τρέχω για μένα – Τρέχω για την παρέα μου!!!!

trehogiamen1
“Τρέχω για μένα – Τρέχω για την παρέα μου!!!!”. Με αυτό το σύνθημα η οργανωτική επιτροπή του 5ου Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος»
σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί με την παρέα σας στον αγώνα των 6,5 χλμ. που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τον  ημιμαραθώνιο την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012. 
Στον αγώνα των 6,5 χλμ. πέρα από την ατομική συμμετοχή του καθενός, μπορούν να πάρουν μέρος και ομάδες αποτελούμενες από 5 τουλάχιστον δρομείς. Θα υπάρξει ομαδική βαθμολογία και στο τέλος θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι Σύλλογοι-Ομάδες.

Επίσης, θα βραβευθεί και η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές. Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον πέντε (5) δρομείς (άνδρες ή γυναίκες) και η κατάταξη θα γίνεται με βάση το άθροισμα των καθαρών χρόνων τερματισμού των πέντε (5) πρώτων δρομέων κάθε ομάδας. Νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή με τον μικρότερο χρόνο. 

Ο υπεύθυνος του αγώνα των 6,5 χλμ Βαγγέλης Διβάνης μας δίνει παρακάτω ένα παράδειγμα για το πως γίνεται η ομαδική χρονομέτρηση. Έστω λοιπόν ότι οι δρομείς της ΟΜΑΔΑΣ Α τερματίζουν με τους παρακάτω χρόνους:
•    1ος δρομέας της ομάδας Α: 30 Λεπτά
•    2ος δρομέας της ομάδας Α: 32 Λεπτά
•    3ος δρομέας της ομάδας Α: 32 Λεπτά και 30 δευτερόλεπτα
•    4ος δρομέας της ομάδας Α: 33 Λεπτά και 30 δευτερόλεπτα
•    5ος δρομέας της ομάδας Α: 33 Λεπτά και 30 δευτερόλεπτα
Αθροίζοντας τους παραπάνω χρόνους, προκύπτει ο συνολικός χρόνος της ΟΜΑΔΑΣ Α: 160 λεπτά και 90 δευτερόλεπτα, δηλ. 161 λεπτά κ 30 δευτερόλεπτα. Για ομάδες που θα αγωνιστούν με περισσότερους από 5 δρομείς, θα βαθμολογηθούν οι 5 πρώτοι δρομείς της κάθε ομάδας.
Ήδη οι πρώτες ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και ετοιμάζονται. Ομάδες από διάφορους φορείς, ιδιωτικές εταιρίες της πόλης (γυμναστήρια, καφετέριες κτλ) θα βρεθούν στην αφετηρία με στόχο τη διάκριση της ομάδας τους. Οργανώστε λοιπόν και εσείς μια ομάδα είτε από το σχολείο σας, τη δουλειά σας, την περιοχή σας, την ιδιότητα σας ή ό,τι άλλο έχετε στο νου που να αποτελεί ομάδα και ελάτε να τρέξουμε παρέα. Το τρέξιμο είναι πλέον και ομαδικό οπότε…
Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί!!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.stamhalfmarathon.org) ή να επικοινωνήσετε στα τηλ.  24310 72170 6970 177207 και  6937 116086 .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

.