Μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες, μέσα από την ιδιότητα του και ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων αλλά και ως μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι ότι καταφέρνει να ισορροπεί και στα δύο εξίσου καλά.
Ο λόγος για τον Γιώργο Ηλιάδη, που απέδειξε πως από τη μια πως ξέρει πότε να ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση και πότε…σκληρό ροκ στη δημοτική αρχή, αλλά και από την άλλη να εμφανίζεται ως θεματοφύλακας και εγγυητής της ενότητας στον κομματικό χώρο όπου ανήκει.
Στη φωτογραφία ο Γιώργος Ηλιάδης μαζί με την καλή του φίλη από την Καρδίτσα και επίσης μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Δώρα Γούλα, στο περιθώριο της πρόσφατης εκδήλωσης του κόμματος στα Τρίκαλα, με ομιλήτρια την υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου.