Τραυματίας στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

Οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε πριν από λίγο στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το focusfm.gr, η πόρτα του φορτηγού που οδηγούσε έκλεισε απότομα λόγω των θυελλωδών ανέμων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά στα κάτω άκρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ. Οι πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ κάνουν λόγο για κάκωση κάτω άκρων.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Μέχρι και κολώνα της ΔΕΗ έχει πέσει αυτή την ώρα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μηχανιώνας.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ., η Πυροσβεστική, αλλά και συνεργεία της ΔΕΗ, που σπεύδουν αυτή την ώρα στο σημείο, στην οδό Αθανασίου Διάκου 12, για την αποκατάσταση.

Στο μεταξύ, από υα μεσάνυχτα μέχρι και αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κληθεί να επέμβει σε 44 περιστατικά.

Πρόκειται για 20 κοπές δέντρων και 24 αφαιρέσεις αντικειμένων, σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Λόγω των ισχυρών ανέμων, που θα συνεχίσουν να πνέουν τις επόμενες ώρες, τα περιστατικά εκτιμάται ότι θα αυξηθούν.

Οι αρμόδιοι συστήνουν στους πολίτες να απομακρύνουν αντικείμενα από το εξωτερικό των σπιτιών τους, που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα. Κυρίως συστήνουν, οι ένοικοι να ανεβάζουν τις τέντες τους, ενώ όπως λένε σημειώνονται πολλές πτώσεις σοβάδων, λαμαρινών και γλαστρών. Σε μία περίπτωση μάλιστα, αποκολλήθηκε τμήμα της στέγης από δημοτικό σχολείο , στην περιοχή του Ευόσμου, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς ή να προκληθεί κάποια επιπλέον ζημιά.

www.eleftherostypos.gr