Τραπέζι με χαλαρή ατμόσφαιρα για τους Τρικαλινούς δικηγόρους λίγο πριν την κάλπη

Σε κεντρικό κατάστημα των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, συνάντηση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στον Σύλλογο την προσεχή Κυριακή και με πρωτοβουλία του μοναδικού υποψήφιου Προέδρου Νικόλαου Γουγουλάκη.

Αυτή η συνάντηση αποτελεί πλέον κάτι σαν θεσμό για τον Δικηγορικό Σύλλογο, αφού πραγματοποιείταιως είθισται κάθε φορά πριν από τις εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Με την ευκαιρία αυτή, όσοι Τρικαλινοί δικηγόροι έδωσαν το παρόν, πέρασαν ένα όμορφο και χαλαρό μεσημέρι, τρώγοντας από τον πλούσιο μπουφέ και συζητώντας μεταξύ τους χαλαρά για θέματα, μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα, άκρως κατάλληλο για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου.

Βέβαια δεν ήταν και λίγες  οι ευχές για καλή επιτυχία που άκουσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλαος Γουγουλάκης, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του συλλόγου, που είναι οι Κανάτας Θεόδωρος, Καπρίτσα Ματίνα, Μοιριώρης Ευάγγελος, Παύλου Αθανάσιος, Πουλιανίτης Δημήτριος, Τρίμμης Δημήτριος, Τσαγκούλης Γεώργιος, Τσέλιος Ευάγγελος και Τσινόπουλος Σπυρίδων, αν και η επιτυχία είναι δεδομένη, αφού όπως προείπαμε, είναι άλλωστε και ο μοναδικός υποψήφιος.