Τραγωδία στην Καβάλα: Τρία παιδιά νεκρά από πυρκαγιά

pyrosbestiki_66
Φρικτό θάνατο βρήκαν τρία μικρά παιδιά στο σπίτι τους στην Καβάλα. Οι γονείς, ο παππούς και γιαγιά τους, καθώς και τα τρία αδέρφια τους πρόλαβαν και βγήκαν. Έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας

Τρία αγόρια ηλικίας 5,7 και 15 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι τους στη Μεσορόπη του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4.45 τα ξημερώματα στο ξύλινο διώροφο σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε από ξυλόσομπα και λόγω των εύφλεκτων υλικών, επεκτάθηκε γρήγορα.

Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν συνολικά 10 άτομα. Οι γονείς, ο παππούς η γιαγιά και 6 παιδιά.

Οι γονείς, ο παππούς, η γιαγιά και 4 από τα παιδιά πρόλαβαν να βγουν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Ωστόσο, ο 15χρονος γιος επέστρεψε στο σπίτι, για να βγάλει έξω τα δυο μικρά αδέρφια του που είχαν παραμείνει. Δεν κατάφερε να βγει και πέθανε μαζί τους.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο σπίτι, βρήκαν τα τρία παιδιά νεκρά από εγκαύματα.

Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ αναμένεται έρευνα για τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.

Η οικογένεια των τριών παιδιών είναι πολύτεκνη, οι γονείς διαμένουν μόνιμα στην Καβάλα όπου και εργάζονται, στη ΔΕΗ ο πατέρας και ως καθηγήτρια γαλλικών η μητέρα.

Οι γονείς με τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας συνήθιζαν να επισκέπτονται τον παππού και τη γιαγιά τα Σαββατοκύριακα και να διαμένουν στο πατρικό σπίτι του πατέρα.

 

 

 

.news247.gr