Τραγικός θάνατος 25χρονου σε νοσοκομείο που πήγε για εξετάσεις

Εισήχθη στο χειρουργείο με αιμορραγία στην κοιλιά και κατέληξε

Τραγωδία με έναν 25χρονο εξελίχθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου πήγε μόνος του για ιατρικές εξετάσεις και πέθανε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anatolh.com, ο νεαρός παραθεριστής από την Αθήνα στο Λασίθι, πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με δικό του μεταφορικό μέσο και συνοδευόμενος από δικούς του ανθρώπους, με έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς και στην πλάτη. Ο 25χρονος είχε καλό επίπεδο συνείδησης, όταν πήγε στο νοσοκομείο, ωστόσο άρχισε να παραπονιέται για πόνους, με τον αιματοκρίτη του παράλληλα να πέφτει.

Υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο (υπέρηχο), αλλά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η πηγή και αιτία του πόνου. Η συνεχής πτώση του αιματοκρίτη οδήγησε τους ιατρούς να του κάνουν και αξονική, που κατέδειξε ότι υπήρχε αιμορραγία στην κοιλιά. Παρότι, όπως είπε στην ιστοσελίδα η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Σπινθούρη, μπήκε στο χειρουργείο και του χορηγήθηκαν υγρά, αίμα και έγινε ό,τι ήταν απαραίτητο, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, από πού προερχόταν η αιμορραγία του νεαρού, ο οποίος και τελικά εξέπνευσε.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε, ότι η αιτία του θανάτου ήταν ανεύρυσμα σπληνιακής αρτηρίας.

news.gr