Τουρνουά “Ιωάννης Καποδίστριας” για τη “Φλόγα” στα Τρίκαλα

kapodistrias2014-09-20-01f

Ένα πολύ σημαντικό τουρνουά θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 & 28 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Τρικάλων.

Οι Δαναοί σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων διοργανώνουν το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά “Ιωάννης Καποδίστριας” στη μνήμη του πρώτου Έλληνα Κυβερνήτη, πατέρα του Ελληνικού Έθνους και Αγίου της πολιτικής. Το τουρνουά ξεκινά την ημέρα της επετείου της δολοφονίας (27-9-1831) του Έλληνα Κυβερνήτη, με εκκλησιασμό και τρισάγιο στη μνήμη του, νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα. Τα αγωνιστικά του τουρνουά θα ξεκινήσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Τα έσοδα του τουρνουά (εισιτήριο 1€) θα διατεθούν στον Σύλλογο “Φλόγα” παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και καλούνται όλοι οι Τρικαλινοί συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για την ενίσχυση της Φλόγας. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ονομασία του Τουρνουά επιλέχθηκε καταρχήν για την ημέρα μνήμης του Ιωάννη Καποδίστρια, αλλά και για το γεγονός ότι ο Έλληνας Κυβερνήτης ως ιατρός ενέσκυψε πάνω από τον πόνο τον ανθρώπων χωρίς να λάβει ποτέ του αντίτιμό για τις υπηρεσίες του.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες του Φίλιππου Βέροιας (Α2 Εθνική Κατηγορία), του Φοίνικα Λάρισας (Β’ Εθνική), του Πρωτέα Γρεβενών (Γ’ Εθνική) και φυσικά η ομάδα των Δαναών που είναι και διοργανωτής του τουρνουά.Τα έσοδα του τουρνουά (εισιτήριο 1 ευρώ) θα διατεθούν στο Σύλλογο Φλόγα (Συλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

Διοργανωτές του τουρνουά είναι ο Δήμος Τρικκαίων και η ομάδα μπάσκετ Α.Σ. ΔΑΝΑΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
Πρωί 9:00 – 10:00 – Εκκλησιασμός και Τρισάγιο στη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια
16:30 – 18:20 – 1ος Αγώνας

18:20 – Τελετή Έναρξης Τουρνουά
18:30 – 20:30 – 2ος Αγώνας

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

11:00 – 12:45 – Μικρός Τελικός
Απονομή Μικρού Τελικού
13:00 – 15:00 – Μεγάλος Τελικός

Απονομή Μεγάλου Τελικού

.