Τον τρικαλινό αθλητή Θανάση Ντιρογιάννη βράβευσε ο Χρήστος Μιχαλάκης

Τον τρικαλινό αθλητή Θανάση Ντιρογιάννη που διακρίθηκε στη διοργάνωση Special Olympics 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, βράβευσε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο Θανάσης Ντιρογιάννης κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα σκυταλοδρομία κα_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyι στα 100 μέτρα, ενώ στο άθλημα της σφαιροβολία κατέκτησε την έβδομη θέση.

Στη βράβευση παρέστησε η μητέρα του αθλητή, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμΕΑ «Ελπίδα» και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμης Ρετζιάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης δώρισε στον Θανάση Ντιρογιάννη μια εικόνα του Χριστού, και δύο βιβλία.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε:

 

«Ευχαριστούμε τον Θανάση Ντιρογιάννη για τις επιτυχίες του και μας έχει κάνει πραγματικά υπερήφανους. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους ανθρώπους του Συλλόγου «Ελπίδα» που ακούραστα εργάζονται καθημερινά.

 

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι και στον Σύλλογο «Ελπίδα» και στον Θανάση Ντιρογιάννη να είμαστε δίπλα τους. Και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και το Περιφερειακό Συμβούλιο και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αισθανόμαστε τιμή για αυτόν τον αθλητή, του ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες στο μέλλον και θα είμαστε δίπλα του να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει».