Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς

STRATIA3

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στο γραφείο του ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος, επ’ αφορμή της ανάληψης των νέων καθηκόντων του στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο κ. Αγοραστός συνεχάρη τον ανώτατο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς».
Στη συζήτηση που ακολούθησε, επαναβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία μεταξύ της περιφέρειας Θεσσαλίας και του στρατού προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

Επίσης, ο περιφερειάρχης κάλεσε τον διοικητή της 1ης Στρατιάς να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο γενικός διευθυντής της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κώστας Μέγας και οι δήμαρχοι Αγιάς και Ελασσόνας κ.κ. Αντώνης Γκουντάρας και Νίκος Ευαγγέλου αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

.