Τον παλμό της αγοράς κατέγραψε ο Γιάννης Χάϊδος με επίσκεψη του στην Καλαμπάκα

Την λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάϊδος, σε μια προσπάθεια να ακούσει τα προβλήματα παραγωγών και καταναλωτών, καταγράφοντας τον παλμό της αγοράς.

Η απογοήτευση, η κατήφεια, η διάχυτη αγωνία για το μέλλον και η ανησυχία για την επέλαση της πανδημίας και η μειωμένη ανάσχεση αυτής, ήταν λίγα μόνο απ’ αυτά που εισέπραξε ο Γιάννης Χάιδος κατά την διάρκεια των επαφών και συζητήσεων τους με τους πολίτες. Θέματα όπως η χαμηλή αγοραστική κίνηση των καταναλωτών λόγω των πενιχρών εισοδημάτων και των χαμηλών συντάξεων από την μια και ο αποκλεισμός των παραγωγών από πολλούς κύκλους επιστρεπτέας προκαταβολής από την άλλη, μπήκαν στην ατζέντα των συζητήσεων.

Ο Περιφερειακούς Σύμβουλος Τρικάλων είχε επίσης συνάντηση και με επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης, ένα κλάδο που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία, δεσμευόμενος να απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων.