Τομέας Παιδείας ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων: Μήνυμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να απευθύνω τις ειλικρινείς μου ευχές προς όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στη φετινή διαδικασία, ευχόμενος ολόψυχα καλή επιτυχία και θετικά αποτελέσματα.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δοκιμασία συνιστά μια κορυφαία στιγμή στον μαθητικό βίο, αλλά και μια αφετηρία για το επόμενο στάδιο της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής πορείας των νέων μας. Αναγνωρίζουμε πλήρως την πολυετή προσπάθεια, την επιμέλεια και την προσήλωση που απαιτείται για την προετοιμασία των εξετάσεων και εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν, γονείς, εκπαιδευτικούς και φυσικά τους ίδιους τους υποψηφίους.

Η επιτυχία σε αυτές τις εξετάσεις είναι σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί τον μοναδικό καθοριστικό παράγοντα της μελλοντικής πορείας. Η παιδεία και η διαρκής μάθηση δεν εξαντλούνται σε εξετάσεις· αποτελούν έναν συνεχόμενο αγώνα αυτογνωσίας, καλλιέργειας και δημιουργικής συμμετοχής στην κοινωνία.

Ως Τομεάρχης Παιδείας της ΔΕΕΠ Τρικάλων, εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στις ικανότητες και τις δυνατότητες των νέων ανθρώπων του τόπου μας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μορφωμένους, υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες – και οι νέοι μας αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο κεφάλαιο για το μέλλον.

Καλή επιτυχία σε όλους. Καλή δύναμη στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς.

Με εκτίμηση,

Μανταλιά Παναγιώτα

Τομεάρχης Παιδείας

Δ.Ε.Ε.Π. Τρικάλων