Τόλμη, γοητεία και στο βάθος….θέση στο ψηφοδέλτιο για «γαλάζια» αιθέρια ύπαρξη;

Κενή τουλάχιστον για την ώρα, συνεχίζει να παραμένει η 6η και τελευταία θέση για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, όπως αυτό θα διαμορφωθεί για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η θέση αυτή αφορά ξεκάθαρα γυναικεία υποψηφιότητα, όπως και στις προηγούμενες εκλογές που είχε κατεβεί η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, αφού ως γνωστόν πρέπει να τηρηθεί η ποσόστωση ανδρών-γυναικών.

Από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος, η αλήθεια είναι ότι γίνονται συνεχείς προσπάθειες βολιδοσκοπώντας αξιόλογες γυναικείες παρουσίες με κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση, ώστε να ανιχνευθούν οι προθέσεις τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δέχθηκε επίσημη πρόταση να αναμιχθεί στις εκλογές, εντυπωσιακή «γαλάζια» κυρία με Τρικαλινή καταγωγή, η οποία ζει και δραστηριοποιείται εκτός νομού και η οποία δεν φαίνεται καθόλου αδιάφορη να πει να οριστικό ναι.

Όπως τελικά και να εξελιχθούν τα πράγματα και εφόσον ευοδώσει ένα τέτοιο σενάριο, γιατί προς το παρόν όλα βρίσκονται ακόμη στη σφαίρα των σεναρίων, τότε το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο των Τρικάλων θα είναι ακόμα πιο «λαμπερό»!

Ίδωμεν…