ΤοΦυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας φέρνει το μέλλον στα σπίτια των καταναλωτών με το Smarthink!

Τη νέα σελίδα στις ενεργειακές υπηρεσίες γράφει σήμερα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέσα από την παρουσίαση τουSmarthink,της ανατρεπτικής -για τα τεχνολογικά δεδομέναόχι μόνο της ελληνικής,αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς -υπηρεσίας, που ήρθε για να προσφέρει μοναδικήάνεση,εξοικονόμηση και ολοκληρωμένη διαχείριση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες.

Επενδύοντας στην καινοτομία και την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δημιούργησετο Smarthink, μια πρωτοποριακή υπηρεσία, που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία οικοσυστημάτων SmartHomes. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα υπηρεσία προσφέρει συναρπαστικέςλύσεις εξοικονόμησης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας και απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές,ανεξάρτητα μάλιστα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.

Τις εντυπωσιακές λειτουργίες του Smarthinkπαρουσίασε η διοικητική ομάδα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε μια εκδήλωση που μετέφερε τους συμμετέχοντες στο σπίτι του μέλλοντος, αναδεικνύονταςτην άνεση, την ασφάλεια, την εξοικονόμηση, την αυτοματοποίηση και τις δυνατότητες απομακρυσμένης,αλλά και αυτοματοποιημένης διαχείρισης που φέρνει στους καταναλωτέςτο Smarthink σήμερα.

OΓιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειαςπαρουσιάζοντας τη στρατηγική της εταιρείας στο πλαίσιο της ψηφιακής της μετάβασης τόνισε: «Το μέλλον της ενέργειας είναι ψηφιακό και σήμερα το φέρνει στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Με όραμα και συνέπεια αξιοποιούμε τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας και επενδύουμε σε τεχνολογίες που πρωτίστως δημιουργούν αξία και σημαντικάοφέλη για τον καταναλωτή. Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας σε τεχνολογικούς τομείς παροχής υπηρεσιών στην αγορά ενέργειας που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον και πρωτοπορούμε με καινοτομίες που προσφέρουν σημαντική αξία και πολλαπλά οφέλη στους καταναλωτές».

Η υπηρεσία Smarthink μαθαίνει από τις ανάγκες και τις συνήθειες του χρήστη και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές προσφέροντας άνεση, εξοικονόμηση και ασφάλεια. Το starterkitπεριλαμβάνει τις βασικές συσκευές κέντρου ελέγχου του έξυπνου σπιτιού, και ουσιαστικά είναι μόνο η αρχή ενός πολυδιάστατου ενεργειακού μέλλοντος που σχεδιάζει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Το Smarthinkmyenergymateως υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμοonlineμέσα από το sitesmarthink.gr,τηλεφωνικά στο 181133, στα καταστήματα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και σε δίκτυο καταστημάτων επιλεγμένων συνεργατών. Η εφαρµογή Smarthink διατίθεται δωρεάν στο Apple App Store ή στο Google Play και σας περιμένει για να ανακαλύψετε το Οικοσύστηµα Smarthink!

«Το μέλλον της ενέργειας είναι ψηφιακό και σήμερα το φέρνει στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Με όραμα και συνέπεια αξιοποιούμε τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας και επενδύουμε σε τεχνολογίες που πρωτίστως δημιουργούν αξία και σημαντικά οφέλη για τον καταναλωτή. Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας σε τεχνολογικούς τομείς παροχής υπηρεσιών στην αγορά ενέργειας που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον και πρωτοπορούμε με καινοτομίες που προσφέρουν σημαντική αξία και πολλαπλά οφέλη στους καταναλωτές»

Γιάννης Μητρόπουλος

Γενικός Διευθυντής