Το υπονοούμενο περί…έξυπνης πόλης του Αγοραστού και η άμεση αντίδραση του Παπαστεργίου

Όλα έμοιαζαν καλά στην χθεσινή εκδήλωση της κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με την ταυτόχρονη παρουσίαση των πλεονεκτημάτων των Τρικαλινών γεύσεων και την προοπτική ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού στην περιοχή μας, αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι, αφού και…υπονοούμενα αλλά και άμεσες αντιδράσεις υπήρξαν, κατά τις τοποθετήσεις των ομιλητών, φανερώνοντας στο ακροατήριο και ειδικά σ’ αυτούς που γνωρίζουν λίγο καλύτερα τα πράγματα την διάσταση απόψεων που υπάρχουν και την κρίση στις μεταξύ τους σχέσεις .

Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έφτασε καθυστερημένα στην εκδήλωση και …ασθμαίνοντας, αφού όπως είπε λίγο αργότερα από το βήμα, αναγκάστηκε λόγω της μεγάλης κίνησης των αυτοκινήτων και της κακής οργάνωσης των διοργανωτών στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, να αφήσει πολύ μακριά το αυτοκίνητο του και να αναγκαστεί να ανέβει όλη την ανηφόρα με τα πόδια! Μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει σαφές υπονοούμενο προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ότι κάτι τέτοια συμβαίνουν στην…έξυπνη πόλη!

Ο τελευταίος παρακολουθώντας την ομιλία Αγοραστού από την πρώτη σειρά των καθισμάτων και πιάνοντας αμέσως το υπονοούμενο, κράτησε …χαρακτήρα και έκανε υπομονή για την ώρα, αλλά όταν ήρθε η σειρά του να ανεβεί στο βήμα, στην εισαγωγή της ομιλίας του έκανε σαφές σχόλιο-καρφί στα λεγόμενα του Αγοραστού, λέγοντας πως «Ας μην βιάζονται κάποιοι να χαρακτηρίζουν μια πόλη έξυπνη ή όχι και ας μάθουμε επιτέλους όλοι να δουλεύουμε συλλογικά και να συνεργαζόμαστε για το καλό και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Αυτή είναι η σωστή πρακτική και έτσι θέλει να μας βλέπει και ο κόσμος που μας κρίνει ανά πάσα στιγμή»!

Δεν άφησε να πέσει κάτω το σχόλιο Αγοραστού ο Δημήτρης Παπαστεργίου, που αντέδρασε άμεσα και έξυπνα, τονίζοντας την ενότητα και την συλλογικότητα.

Πάντως η διαφαινόμενη «κόντρα» Αγοραστού-Παπαστεργίου καλά κρατεί και χθες έδωσε τροφή για ακόμη περισσότερα σχόλια